- Konuyu başlatan
Fransa da böyle patlamalar olduğıunda bu medya organları neden sus pıs oluyorlar çok merak ediyorum.Routers ve BBC en az 13 şehit olduğunu doğruladı.
Istanbul Besiktas: Stadium blasts kill at least 13 people - reports - BBC News
Blast outside Istanbul soccer stadium killed 13: police sources
Ölmek onlara ödül olur. Acı çeksinler ama ölmesinler. Her daim acı...İdam değil işkence geri gelmeli işkence... ölene kadar işkence yapılmalı bu hainlere..
Kan dökmeden başkanlığı getiremezsiniz diyenleri unutmayalım..Ülke kötü yerlere doğru gidiyor artık yerinde hamleler yapılmalı yoksa böyle vatan hainleri bir şekilde devam edecekler... Ayrıca patlamadan sonra hala Başkanlık denen illetti konuştular Başkanlık gelse kan dökülmez diye amaçları zaten onu getirtmek söylemişlerdi Başkanlık gelmesse daha çok olay olur diye... Diyecek tek kelime yok
Onlarda var tabiKan dökmeden başkanlığı getiremezsiniz diyenleri unutmayalım..
İşte böyle diyince de kendileri gibi bizleri de susturmaya çalışıyorlar . Onu geçtim adımız provakatör oluyor,vatan haini oluyor! Biz istiyoruz ki gencecik abilerimiz,kardeşlerimiz ölmesin. Gelmiş ilk dediği şey adamın başkanlık . Siyasetiniz batsın da evlatlarımız ölmesin . Yorumlarını yakından takip ediyorum mırınkırın. Bu forumda seni susturmaya çalışanları da biliyorum. Keşke herkes senin gibi düşünebilse.1 yıl içinde yüzlerce şehit verdik, değişen bir yok. Hâlâ edebiyat yapılıyor, her patlamada aynı terane. Allah rahmet etsin, yıldıramayacaklar yok bilmem ne.
Ülke ayvayı yemiş, hâlâ ne mutlu şehit olanlara diyen var, ne mutluluğundan bahsediyorsunuz, adamlar yok yere öldü bundan önceki ölenler gibi.
Köprü yaparken biz yaptık, biz başardık, patlama oldu mu kader kısmet haydi oradan, haydi.
Öyleyse onlar şehit olmadı mı yani? Pisi pisine mi öldüler diyorsun şimdi?1 yıl içinde yüzlerce şehit verdik, değişen bir yok. Hâlâ edebiyat yapılıyor, her patlamada aynı terane. Allah rahmet etsin, yıldıramayacaklar yok bilmem ne.
Ülke ayvayı yemiş, hâlâ ne mutlu şehit olanlara diyen var, ne mutluluğundan bahsediyorsunuz, adamlar yok yere öldü bundan önceki ölenler gibi.
Köprü yaparken biz yaptık, biz başardık, patlama oldu mu kader kısmet haydi oradan, haydi.
Öyleyse onlar şehit olmadı mı yani? Pisi pisine mi öldüler diyorsun şimdi?
Bir ülkede devletin haberi olmadan bırakın bombanın patlamasını, o bomba ülkeye bile giremez.İşte böyle diyince de kendileri gibi bizleri de susturmaya çalışıyorlar . Onu geçtim adımız provakatör oluyor,vatan haini oluyor! Biz istiyoruz ki gencecik abilerimiz,kardeşlerimiz ölmesin. Gelmiş ilk dediği şey adamın başkanlık . Siyasetiniz batsın da evlatlarımız ölmesin . Yorumlarını yakından takip ediyorum mırınkırın. Bu forumda seni susturmaya çalışanları da biliyorum. Keşke herkes senin gibi düşünebilse.
Ne kadar güzel(!), ne kadar dokunaklı(!), ne kadar da duyarlı(!) yazıyorsun maşaAllah!Ölenin şehit olup olmaması başka bir konu, ölenin bu dünya açısından niye öldüğü, öldüğüne değip değmemesi başka bir konu değil midir ?
Fark edin ki ben şehitlik konusunda bir yorum yapmamışım.
1983'ten beri bu ülkeyi biliyorsanız, şunu fark edebilirsiniz. 1983'ten beri bu ülkede büyükşehirlerin ortasında bombalar patlamadı.
Ardışık her senede 1 bomba bile patlamamış, bu sene ise sadece bir sene içerisinde 10'dan fazla bomba patlıyor hem de dağda değil şehrin ortasında.
Biz terör bitmesin demiyoruz, asıl terör bitsin diyen biziz, terörün bitmesi için gerekirse bütün ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyen de biziz.
Televizyona çıkıp bitireceğiz diyerek değil ama icraatle bitirsinler.
Şehit dediklerinizin üzerine kepçeyle toprak dökülüyor, siz ise hâlâ pisi pisine ölmüyor diyorsunuz. Diyecek bir şey var mı bilmiyorum.
Evet, yazdıklarımdaki yanlışları veya yalanları belirteceğinize bana çatal dilli diye hakaret edin. Size yakışan da bu çünkü, devam.Ne kadar güzel(!), ne kadar dokunaklı(!), ne kadar da duyarlı(!) yazıyorsun maşaAllah!
Senin gibilere bizim orada çatal dilli diyorlar..