tatar59
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
şu konunun altındaki gülme smileylerini silin lütfen ya. İçim ağlıyo resmenşu görüntülere bakın ya
üç kuruşluk çıkar için milli ve dini değerlerimizi satmayalım,kimseye şakşakçılık yapmayalım..eğer etrafımızda terör yanlısı insanlar varsa dışlayalım,alışveriş yapmayalım,tecrit edelim gerekirse dövelim..resmi binaların tabelalarından t.c yazısını kaldırmaya çalışıyolarsa biz heryere t.c yazalım heryere bayrağımızı asalım..tv de yalan haber yapıldığı zaman o kanalı telefon yağmuruna tutalım,devamlı şikayet edelim..etki tepki meselesi..bu dediklerimi sen yapmazsın biliyorum ama yapacak ben dahil milyonlarca insan var..Tamam,
Haklısın,
Mutlaka cezalarını çeksinler...
Tepkisiz kalmayalım,
Uyumayalım.
Söyle şimdi bakalım..
Ne yapalım ?
üç kuruşluk çıkar için milli ve dini değerlerimizi satmayalım,kimseye şakşakçılık yapmayalım..eğer etrafımızda terör yanlısı insanlar varsa dışlayalım,alışveriş yapmayalım,tecrit edelim gerekirse dövelim..resmi binaların tabelalarından t.c yazısını kaldırmaya çalışıyolarsa biz heryere t.c yazalım heryere bayrağımızı asalım..tv de yalan haber yapıldığı zaman o kanalı telefon yağmuruna tutalım,devamlı şikayet edelim..etki tepki meselesi..bu dediklerimi sen yapmazsın biliyorum ama yapacak ben dahil milyonlarca insan var..
farazi şeyler öylemi..ben milli değerlerimi savunmak için çok kavga ettim çok çabalıyorum ve hala uğraşıyorum..sana kendimi gerçek hayatta tanıtma imkanım olsa keşke..bu klişe klavye vatandaşı etiketini yapıştıramazdın emin ol..Tamamen farazi şeyler yazmışsın.
Somut bir şey yokki yazdıklarının içinde.
Bak bir daha sen de oku istersen.
Yazılarını okuyunca bir zamanlar ekrandan vatandaşa okuyarak millete miting yapan Cem Uzan geldi.
Bide yazının sonunda sıyrılmak ve konuyu değiştirmek için de "sen yapmazsın biliyorum ama ben dahil milyonlarca kişi yapacak" diye de yapıştırmışsın lafı...
Peh peh peh..
Ey Levent kardeşim, Sen kimsin ? biz kimiz ? onu de önce bana...
B.k atmaktan başka bir şey yok mesajının içeriğinde...
Öyle ayna karşısında çıplak resim çekmek kadar kolay değil di mi bu işler...
Herşeyi bir yana bıraktım...
Şu yazdıklarının yarısını sen yaptıysan ben gene razıyım siz-biz ayrımcılığına...
Benim yurdumun güzel klavye vatandaşı...
farazi şeyler öylemi..ben milli değerlerimi savunmak için çok kavga ettim çok çabalıyorum ve hala uğraşıyorum..sana kendimi gerçek hayatta tanıtma imkanım olsa keşke..bu klişe klavye vatandaşı etiketini yapıştıramazdın emin ol..
Zaten artık savaşsa savaşalım diye haykırma noktasındayız halk olarak.
Diğer başka arkadaşlarda aynı öfkeyle hükümeti devirdiler..
Bu mudur vurguladığınız sağduyu ?
Hocam, insanların öfkesini mi eleştiriyorsun gerçekten? Tam tersine "savaşacaksak savaşalım" diyorsun kaç mesajdır. Hatta bu alıntıladığım mesajda da aynı psikolojiyle yazıyorsun. Öyleyse sen "halk olarak savaşalım diyecek noktaya geldik" derken, insanların hükümete öfkelenmesine neden şaşırıyorsun?
Lanet olsun dedik evet, ben de dedim, hala da diyorum; fakat nereye doğru? Haksız yere adam öldürene mi? Yoksa haksız yere öldürülene mi? Arada bu kadar ciddi bir fark var. Yoksa sizin insani duygularınızı paylaşıyorum; sorun bunu hissetmenizde değil, sorun "savaşalım diyecek noktaya geldik" demenizde, yani gaza gelmenizde ve bir yöne doğru kolayca yönlendirilmenizde.