Hatay'daki Patlama Anı Canlı Görüntü

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
n12sh.jpg

Suriye'den mesaj var: Türk kardeşlerimiz, kaderinizde bizim gibi katil Esed zulmünden etkilenmek varmış, bizi affedin...

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
n12sh.jpg

Suriye'den mesaj var: Türk kardeşlerimiz, kaderinizde bizim gibi katil Esed zulmünden etkilenmek varmış, bizi affedin...
bizi affedin demeleri suçu direk üstlerine almaları demektir bence bu olay çok derin

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Off ooff.
Nasıl bir bomba, nasıl bir patlama aklım almıyor.
Arabanın farı yerinden çıkmış yav nasıl bir patlama, nasıl bi' basınçdır o yav.

Saldırıyı el kaide üstlendi bu arada.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Off ooff.
Nasıl bir bomba, nasıl bir patlama aklım almıyor.
Arabanın farı yerinden çıkmış yav nasıl bir patlama, nasıl bi' basınçdır o yav.

Saldırıyı el kaide üstlendi bu arada.

Yok öyle bir dava olamaz. Olmamamlı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bizi affedin demeleri suçu direk üstlerine almaları demektir bence bu olay çok derin

Adamlar bizim yüzümüzden derken ortadaki Siyasi üstünlük kurma yarışından dolayı demiş bence.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok öyle bir dava olamaz. Olmamamlı.

Adamlar bizim yüzümüzden derken ortadaki Siyasi üstünlük kurma yarışından dolayı demiş bence.

hatayda yaşayanlar suriyelileri istemiyor başından beri onlara yapılan yardımın hiçbir hataylıya yapılmadığını çifte standart uygulandığını ve böyle bir şey olacağını başından beri tahmin ettiklerini söylüyolar olan ölen vatandaşlarımıza ocağına ateş düşen yakınlarına oldu gercekten cok yazık

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Gündemi kaplayan aptal magazini, zaplıyorum diye duyarsız oldum.. .
Gerçeği göstermeyen yandaş medyaya, sövdüm diye mi yani ben saygısız oldum!

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[video=youtube;mMeo9BxgTC8]http://www.youtube.com/watch?v=mMeo9BxgTC8&feature=youtu.be[/video]

Hala 46 kişinin öldüğüne inanan var mı?

Keşke bu videoyu paylaşmadan önce avatarını değiştirseydin kardeşim beni yanlış anlama hem video bakarken hem senin o avatarın gülmesi hiç hoş durmamış

birilerin oyunu başladı bizi suriye ile savaşa sokmak icin bilerek yapılmış bir saldırı vahki halimize birilerini hayatını kurtaralım derken kendi insanlarımızın canı gidiyor söylenecek laf bulamıyorum onca mahsum vatandaşımızı kaybetik bu suriye yüzünden Allah (c.c) Reyhanlı kardeşlerimize yardımcı olsun onların acısı bizim acımız Reyhanlı kardeşlerimizin Başı sağolsun.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Keşke bu videoyu paylaşmadan önce avatarını değiştirseydin kardeşim beni yanlış anlama hem video bakarken hem senin o avatarın gülmesi hiç hoş durmamış

birilerin oyunu başladı bizi suriye ile savaşa sokmak icin bilerek yapılmış bir saldırı vahki halimize birilerini hayatını kurtaralım derken kendi insanlarımızın canı gidiyor söylenecek laf bulamıyorum onca mahsum vatandaşımızı kaybetik bu suriye yüzünden Allah (c.c) Reyhanlı kardeşlerimize yardımcı olsun onların acısı bizim acımız Reyhanlı kardeşlerimizin Başı sağolsun.

Haklısın kardeşim. Ama günde 3 kez avatar değiştiriyorum. Senin uçan penguen de ayrı bi güzel:) Rican üzerine değiştirdim:)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
yabancı haber kaynakları ölü sayısını ve yaralıları belirtmiş ancak bizim ülkede ayaklanma olmasın diye her zaman ki gibi sayıların tam söylenmesi yasaklanmış medyada,video larda gördüğüm kadarıyla bi cadde uçmuş küçük bir yer değil

saldırıyı yapanlar kürt lerdir tek zarar gören Türkmenler oldu

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
:)

Bu nedir? Böyle bir konuda gülümseyerek vicdansız, taş kalpli, duyarsız olduğunuzu mu kanıtlıyorsunuz?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Onlarca masum insanın canına kıydınız.Allahsızlar !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Saçmasapan yorumlar' bende hataydayım ve 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yok 100 ölü yok 200 ölü yok el kaide yapmış bunlara inanıp yazanlar var en çok ona hayret ediyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İzleyin

[video=youtube;fK-h_vy_ixk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fK-h_vy_ixk[/video]

BKK2XbiCUAAP_q0.jpg

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Reyhanlı' da kıyamet koparken, hükûmet düğün telaşı içindeydi. Hükûmetin yaptıkları ortada, Türkiye bunların sayesinde hiç görmediği kadar kan gördü. En büyük saldırıyı da bunların döneminde aldı Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısıydı bu. Fakat halkın %50 sinden fazlası hükûmeti destekliyor, yahu makarnacılık ne boyutlara geldi. Yanına ucuz bedava kömürün dumanını da tenefüs ede ede kafa milyon oldu herhalde bu odaklarda. Halk neyse başındaki odur sözüne binaen, ne olmuş bu halka ölü toprağı mı var üzerlerinde bu ne gaflet uykusudur. 1 haftaya ülke çapında yine her şey sütliman olacak, medyayı susturdular ta en başından.

Daha durun bunlar bir şey değil, adı zikrolunca selavat getirmemizin şart koşulduğu zat-ı muhterem, bu milletin başına Cumhurbaşkanı sıfatı ile geçsin, o zaman seyreleyin kıyameti. Ne de olsa BOP' un eşbaşkanı, Cumhurbaşkanı olmasa ayıp olur öyle değil mi ? Artık ustalık döneminde, üstat da oldu tutmayın Zat-ı Şahaneyi...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@HRNKC o kadar saçmalıyorsun ki...
Yerdeki muz kabuğunu görsen bilerek basıp düşeceksin
Sırf suçu o bahsettiğin yerlere gönül rahatlığı ile atabilmek için...

Bari şu saldırı üzerinden siyaset yapmayın be kardeşim...
Tek yumruk olmamız gereken günden nemalanmaya çalışmak yada çalışanlara alet olmak...
Ayıp...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zamanında oy verdikleri için pişman olduklarını dile getirenler var, Allah (c.c) bize ne diyor "Kul hakkına af yok." oy verirken düşünmeye üşenen zihinler şimdi otursun düşünsün, ahirette o sorgu biter miii bitmez mii. Bu şehitler sizlerden hak sormayacak mı sanıyorsunuz ? Sadece hükûmete sormayacaklar, sizlere de soracaklar... Bu yaptıklarınıza şahit olan bizler de soracağız, bir oy ne demektir bunun anlamını hala bilmiyor millet. Bir oy atarken 80 Milyonluk nüfusun hakkını gözeterek atmanız icap eder, bilmiyorsanız öğrenin bari.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Daha düne kadar şu avatarını her gördükçe,
Bilgili, kaliteli ve mantıklı bir insan olduğunu düşünürdüm...

Belki gene öylesindir de...
Şu yazdıklarını bir 3. kişi gözüyle okuyabilsen keşke...
Resmen siyasi propaganda...

Acıyorum siyasi zihniyetlerin maşası olanlara...
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@HRNKC o kadar saçmalıyorsun ki...
Yerdeki muz kabuğunu görsen bilerek basıp düşeceksin
Sırf suçu o bahsettiğin yerlere gönül rahatlığı ile atabilmek için...

Bari şu saldırı üzerinden siyaset yapmayın be kardeşim...
Tek yumruk olmamız gereken günden nemalanmaya çalışmak yada çalışanlara alet olmak...
Ayıp...

Kişiden kişiye göre değişen yargılar ile bir yere varamazsınız, "saçmalıyorsun" yazmışsınız doğru göreceli bir kavramdır neye isterseniz ona inanırsınız. Fakat doğrunun göreceli oluşu, benim realist olmama engel teşkil edemez.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kişiden kişiye göre değişen yargılar ile bir yere varamazsınız, "saçmalıyorsun" yazmışsınız doğru göreceli bir kavramdır neye isterseniz ona inanırsınız. Fakat doğrunun göreceli oluşu, benim realist olmama engel teşkil edemez.

Ah hocam ah... :)

Uzatmayacağım mevzuyu,
Zaten tartışmayı da seven bir yapım yok.
Hayırlı geceler dilerim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Daha düne kadar şu avatarını her gördükçe,
Bilgili, kaliteli ve mantıklı bir insan olduğunu düşünürdüm...

Belki gene öylesindir de...
Şu yazdıklarını bir 3. kişi gözüyle okuyabilsen keşke...
Resmen siyasi propaganda...

Acıyorum siyasi zihniyetlerin maşası olanlara...
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Siyasi görmek istediğiniz için öyle görüyorsunuz, kemikleşmiş kadrodan bu ülkeye yıllardır hayır gelmiyor. Kokuşmuş zihniyetleri ile meclisi kapatmışlar, her köşeyi doldurmuşlar. Ülkenin geleceğiyle oynuyorlar, hiçbir parti ile bağım olmadığı için objektif görüyorum. Bağı olanlar düşünsün, ben adamın yaptığı işe bakarım. Yaptığı iş yanlışsa babam olsa dahi gözümü kırpmam, zaten o gözü kırpan namerttir.

Hayırlı geceler, selametle.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kaynak nedir ?
Hadi medyaya inanmıyoruz.
Orada bir tanıdık , akraba felan gidip çetele mi tuttu ?
Ya da malum mu oldu ?

https://www.facebook.com/ReyhanliDedikodu

Sayfayı belki güvenilir bulmayabilirsin. Fakat o fotoğraflarda, videolarda gördüğümüz haliyle Reyhanlı'da ölen kişi sayısının bizde 50 de kalmasını fazla olmamasını isteriz. Ama O fotoğrafları, videoları,enkazlardan çıkarılan insanları(ölü) duydukça,okudukça 50 olduğuna inanamıyorum.

Sayfadaki kişilerin hepsi yalancı da olabilir. Abartılıyorda olabilir. Ama Yasağa anlam veremiyorum, Neyi gizleme ihtiyacı duydularda yasakladılar ? Aklıma ölü ve yaralı sayısının fazlalığından başka bir şey gelmiyor maalesef.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
https://www.facebook.com/ReyhanliDedikodu

Sayfayı belki güvenilir bulmayabilirsin. Fakat o fotoğraflarda, videolarda gördüğümüz haliyle Reyhanlı'da ölen kişi sayısının bizde 50 de kalmasını fazla olmamasını isteriz. Ama O fotoğrafları, videoları,enkazlardan çıkarılan insanları(ölü) duydukça,okudukça 50 olduğuna inanamıyorum.

Sayfadaki kişilerin hepsi yalancı da olabilir. Abartılıyorda olabilir. Ama Yasağa anlam veremiyorum, Neyi gizleme ihtiyacı duydularda yasakladılar ? Aklıma ölü ve yaralı sayısının fazlalığından başka bir şey gelmiyor maalesef.

Yasağa bende karşıyım.
Ama ölü sayısını az gösterme çabası bana mantıklı gelmiyor.
Kaldı ki kaynak gösterdiğiniz yer kaynakla alakalı bile olamayacak adı üstünde bir dedikodu sayfası.
Bu saatten sonra sayının önemi yok,
Failleri yakalayarak bunun hesabını sormak zorundayız.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birkere devlet halktan her zaman saklı tutar böyle bilgileri. Her ne kadar dediikodu bile olsa gerçeklik payını yüksek buluyorum.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Birkere devlet halktan her zaman saklı tutar böyle bilgileri. Her ne kadar dediikodu bile olsa gerçeklik payını yüksek buluyorum.

Neden saklı tutsun,
Şehir efsanesi bunlar.
Bu zamanda hiçbir şeyi saklayamazsın ki.
Hastanesi var, morgu var, vatandaşı var, göreni var, duyanı var...

Eğer oradaki sayı iddaa edildiği gibi 100 leri geçseydi,
Oradaki halk bunun görür ve bas bas bağırarak söylerdi.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Neden saklı tutsun,
Şehir efsanesi bunlar.

Belkide söylüyorlar ? Tabi genelde bu tür fısıltı gazetesinden çıkma haberler hep birilerini kötülemek içindir. Ancak devlet halktan bir şey saklı tutmaz tutumun yanlış bence abi .

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Belkide söylüyorlar ? Tabi genelde bu tür fısıltı gazetesinden çıkma haberler hep birilerini kötülemek içindir. Ancak devlet halktan bir şey saklı tutmaz tutumun yanlış bence abi .

Hayır ben devlet halktan bir şey saklı tutmaz tutumunda değilim,
Gerçekler bu zamanda asla gizlenemez tarafındayım.
Ayrıca devletin böyle bir girişimde bulunmaya ihtiyaç duyması da mantıksız geliyor ya
O da ayrı bir durum.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Neden saklı tutsun,
Şehir efsanesi bunlar.

Reyhanlı Dedikodu Sayfası bombalı saldırıdan aylar önce açılmış bir sayfa. Adına bakıp da etiketlemeseydin keşke.

Sen Reyhanlı'dan haber alabiliyor musun ? Halkın bağırmadığını nereden biliyorsun ?

Gazeteler yazamıyor,kanallar haber yapamıyor. Sosyal medyada da bir şeyler söyleyenlere de inanmıyorsunuz gerçekten merak ediyorum Halkın isyan etmediğine dair haberleri nereden alıyorsunuz ?

Şimdi Devlet ile Hükümet kavramının birbirinden ayrılması gerekir burada.Siyasi yöne çekenler olabilir ama siyasi değil yorumum.

Böyle katliamlar Hükümet devirir !

Bu arada Üzüldüm gerçekten " Sayının bir önemi yok" demişsiniz. Nasıl olmaz Bir canın kıymeti hiç mi yok artık ?