Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Suriye'den mesaj var: Türk kardeşlerimiz, kaderinizde bizim gibi katil Esed zulmünden etkilenmek varmış, bizi affedin...
bizi affedin demeleri suçu direk üstlerine almaları demektir bence bu olay çok derin
Suriye'den mesaj var: Türk kardeşlerimiz, kaderinizde bizim gibi katil Esed zulmünden etkilenmek varmış, bizi affedin...
en az 180 ölü 300 yaralı
Off ooff.
Nasıl bir bomba, nasıl bir patlama aklım almıyor.
Arabanın farı yerinden çıkmış yav nasıl bir patlama, nasıl bi' basınçdır o yav.
Saldırıyı el kaide üstlendi bu arada.
bizi affedin demeleri suçu direk üstlerine almaları demektir bence bu olay çok derin
Yok öyle bir dava olamaz. Olmamamlı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Adamlar bizim yüzümüzden derken ortadaki Siyasi üstünlük kurma yarışından dolayı demiş bence.
Medya işte nasıl göstermek istenirse öyle gösteriliyor ne yazık ki...
[video=youtube;mMeo9BxgTC8]http://www.youtube.com/watch?v=mMeo9BxgTC8&feature=youtu.be[/video]
Hala 46 kişinin öldüğüne inanan var mı?
birde bu var. medya hep devleti kötülemeye çalışıyor. bu oyunlara gelmeyelim.
Biz Biz Ümmetiz, Bu Oyunlara Gelmeyiz..
Keşke bu videoyu paylaşmadan önce avatarını değiştirseydin kardeşim beni yanlış anlama hem video bakarken hem senin o avatarın gülmesi hiç hoş durmamış
- - - Mesaj Güncellendi - - -
birilerin oyunu başladı bizi suriye ile savaşa sokmak icin bilerek yapılmış bir saldırı vahki halimize birilerini hayatını kurtaralım derken kendi insanlarımızın canı gidiyor söylenecek laf bulamıyorum onca mahsum vatandaşımızı kaybetik bu suriye yüzünden Allah (c.c) Reyhanlı kardeşlerimize yardımcı olsun onların acısı bizim acımız Reyhanlı kardeşlerimizin Başı sağolsun.
@HRNKC o kadar saçmalıyorsun ki...
Yerdeki muz kabuğunu görsen bilerek basıp düşeceksin
Sırf suçu o bahsettiğin yerlere gönül rahatlığı ile atabilmek için...
Bari şu saldırı üzerinden siyaset yapmayın be kardeşim...
Tek yumruk olmamız gereken günden nemalanmaya çalışmak yada çalışanlara alet olmak...
Ayıp...
Kişiden kişiye göre değişen yargılar ile bir yere varamazsınız, "saçmalıyorsun" yazmışsınız doğru göreceli bir kavramdır neye isterseniz ona inanırsınız. Fakat doğrunun göreceli oluşu, benim realist olmama engel teşkil edemez.
Daha düne kadar şu avatarını her gördükçe,
Bilgili, kaliteli ve mantıklı bir insan olduğunu düşünürdüm...
Belki gene öylesindir de...
Şu yazdıklarını bir 3. kişi gözüyle okuyabilsen keşke...
Resmen siyasi propaganda...
Acıyorum siyasi zihniyetlerin maşası olanlara...
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Kaynak nedir ?
Hadi medyaya inanmıyoruz.
Orada bir tanıdık , akraba felan gidip çetele mi tuttu ?
Ya da malum mu oldu ?
https://www.facebook.com/ReyhanliDedikodu
Sayfayı belki güvenilir bulmayabilirsin. Fakat o fotoğraflarda, videolarda gördüğümüz haliyle Reyhanlı'da ölen kişi sayısının bizde 50 de kalmasını fazla olmamasını isteriz. Ama O fotoğrafları, videoları,enkazlardan çıkarılan insanları(ölü) duydukça,okudukça 50 olduğuna inanamıyorum.
Sayfadaki kişilerin hepsi yalancı da olabilir. Abartılıyorda olabilir. Ama Yasağa anlam veremiyorum, Neyi gizleme ihtiyacı duydularda yasakladılar ? Aklıma ölü ve yaralı sayısının fazlalığından başka bir şey gelmiyor maalesef.
Birkere devlet halktan her zaman saklı tutar böyle bilgileri. Her ne kadar dediikodu bile olsa gerçeklik payını yüksek buluyorum.
Neden saklı tutsun,
Şehir efsanesi bunlar.
Bu zamanda hiçbir şeyi saklayamazsın ki.
Hastanesi var, morgu var, vatandaşı var, göreni var, duyanı var...
Eğer oradaki sayı iddaa edildiği gibi 100 leri geçseydi,
Oradaki halk bunun görür ve bas bas bağırarak söylerdi.
Belkide söylüyorlar ? Tabi genelde bu tür fısıltı gazetesinden çıkma haberler hep birilerini kötülemek içindir. Ancak devlet halktan bir şey saklı tutmaz tutumun yanlış bence abi .
Neden saklı tutsun,
Şehir efsanesi bunlar.
Bu zamanda hiçbir şeyi saklayamazsın ki.
Hastanesi var, morgu var, vatandaşı var, göreni var, duyanı var...
Eğer oradaki sayı iddaa edildiği gibi 100 leri geçseydi,
Oradaki halk bunun görür ve bas bas bağırarak söylerdi.