• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hata Raporu[Çözüldü]

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Günaydın Arkadaşlar Pc yi sabah açtıgımda hiç bir şey görünmüyordu +Yeni oturum açılmış diyordu...Sonra açıp kapatınca bi kaç kere kendine geldi.Ama şimdi Hata raporu gönderiyor.Explorer sayfası açınca , msn yi açınca hep hata hep hata verio.Az önce tarattırdım şöle bir virüs buldum TR/Crypt.XPACK.GenNe olabilir sorun =(

hemen antivirüs taraması ve spy taraması yaptır. var olan antivirüsünü kaldır ondan başka farklı bir antivirüs kur ve onunlada tarat.

Pc de virüsmü var yani =(
Hangisini kuruyum peki şuan Antivir Kullanıyorum

Explorerda Verdiği Hatayı ve MSN deki Hata Kodunu Yazarsan Yardımcı Olabiliriz

Malesef görüntü veremiyorum onda bile farklı bişiler dio

Güvenli kipte açıp virüs taraması yaptır ve sil; sonra birkaç gün öncesine al. Sonra tekrar bir tarama yaptır derim. Aklıma ilk gelen bu...
Buradan Kaspersky'ın virüs temizleme aracına ulaşabilirsin. Ücretsiz ve sadece arama arayüzü var. Kısa bir dosya çıkartmadan sonra arama yapar hale geliyor. Kapatırken de programı silmek isteyip istemediğinizi soruyor...

o sayfayıda açmıo tıklayınca ... Offf :(

o sayfayıda açmıo tıklayınca ... Offf :(
Üstten bir bilgi çubuğu açılacak. Tıkla ona indirmeyi seç ve indir...
Olmadı TIKLA (Bugünden sonra geçersiz olur kanımca... Her gün yeni bir tane çıkarıyorlar... :*
Yukardaki yorumumdaki bağlantı direkt güncel olana yönlendiriyor...

Son düzenleme:
Üstten bir bilgi çubuğu açılacak. Tıkla ona indirmeyi seç ve indir...
Olmadı TIKLA (Bugünden sonra geçersiz olur kanımca... Her gün yeni bir tane çıkarıyorlar... :*
Yukardaki bağlantı direkt güncel olana yönlendiriyor...

ııhhh gene olmuyor :(

Virüsten Dolayı Explorer ve Sistem Dosyaların Bozulmuş.Bence Antivirüs Yazılımlarıyla Geçici Çözümler Üretmek Yerine Bilgisayarının Yedeklerini Alıp Teknik Servise Götürüp Formatlattırman En Mantıklısı.Antivirüs Yazılımı ile Virüsleri temizleyebilirsin ama sistem dosyalarındaki arızaları düzeltemezsin.

Benim anlamadığım explorer açılmıyosa buraya nasıl girebiliyor. Başka bi bilgisayardaysa virus programı edinip bir bellek yoluyla kurulum yapabilir :S

Virüsten Dolayı Explorer ve Sistem Dosyaların Bozulmuş.Bence Antivirüs Yazılımlarıyla Geçici Çözümler Üretmek Yerine Bilgisayarının Yedeklerini Alıp Teknik Servise Götürüp Formatlattırman En Mantıklısı.Antivirüs Yazılımı ile Virüsleri temizleyebilirsin ama sistem dosyalarındaki arızaları düzeltemezsin.

evet format zamanı gelmişti :( iki günde bir sorun çıkartıo bu pc ..

Yukarıdaki TIKLA yazısına sağ tıklayıp farklı kaydetmeyi seçmeyi dene... :eek:

denedim kullanıcı ama sayfa acılmıo bu seferde Cruel girebiliyorum ama pc ekranı neredeyse hatalarla kaplı :(hataları gönderme diyince sayfada kapanıo , kapatmayınca giremiorum siteye...

Xp cd si tak dosyaları onarma seçeneğini seç ama önce kaspersky ile tarama yap sitede kaspersky 8.0 ın sürümü mevcut.

CoreLDraw gidicek ona üzülürüm tek :(

KOntrol+alt+del tuşlarına bas görev yöneticisini açarsın. orda uygulamalar başlığınınn sağalt köşesinde 'yenigörev' talimatını ver. 'explorer' yaz masaüstü sana gelecektir.
kaspersky nin deneme sürümünü kur güncelleme yap tarat. sonra kaldır. norton deneme sürümünü kur güncelleme yap tarat. birinin atladığını diğeri buluyor. diğer antivirüsleride deneyebilirsin.

Evett sorunum çözüldü.Chimera ya çok teşekkür ediyorumm :)
Sağol Eski Pc'me benı kavuşturdugun için thank ;)

Bize de bildir çim-adam, şey yani chimera... (A)
Sorun nasıl çözüldü anlat lütfen... (A)
---------------------------------------------------
Başlığa bir [Çözüldü] eklemeyi unutma Muzurr... ;)

Rica ederim Muzur

Böyle sorunlarda sizlere tavsiye edeceğim combofix isimli programdır arkadaşlar.
ComboFix Download - Gezginler

Ayrıca başlık [Çözüldü] olarak düzeltilmiştir.