yigitx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
slm arkadaşlar ,
pc kafayı yedi, açıyorum,
award bios versiyon felan yazıyor,
no bios image found in harddisk diyor
no flash felan bişiler
orda kalıyor,, hiç gitmiyor,
anakartın sitesinden son bios u cektim
8i875u.F11 , FLASH891.exe ve autoexec dosyası var
nese ms-dos başlangıç disketide yaptım, hem windows dan disket biçimlendirden ms-dos başlangıç diski yaptım, birde bootdisk.com dan xp boot diski aldım, 2 side olmadı
olmuyor bios u tekrar yükleyemedim,
en son pil i felan cıkarmıstım bugun actım geldi bios felan ram test etti 2gb
sonrasında takıldı dewam etmedi, restart ettim bu ssefer gene aynı hata geliyor, no bios image found in harddisk. no flash foun, felan
anakartım gigabyte 8knxp ultra f11 di bios u
sözde dual bios var , herhangi bi durumda ordan tekrar yükleyecek ana bios kurtaracak, göremedik kendisini hiç, F9 expres recovery felan , ortalıkta yok, F8 Q-flash, web sitelerinde gözümüze gözümüze heryerde reklam,
pc kafayı yedi, açıyorum,
award bios versiyon felan yazıyor,
no bios image found in harddisk diyor
no flash felan bişiler
orda kalıyor,, hiç gitmiyor,
anakartın sitesinden son bios u cektim
8i875u.F11 , FLASH891.exe ve autoexec dosyası var
nese ms-dos başlangıç disketide yaptım, hem windows dan disket biçimlendirden ms-dos başlangıç diski yaptım, birde bootdisk.com dan xp boot diski aldım, 2 side olmadı
olmuyor bios u tekrar yükleyemedim,
en son pil i felan cıkarmıstım bugun actım geldi bios felan ram test etti 2gb
sonrasında takıldı dewam etmedi, restart ettim bu ssefer gene aynı hata geliyor, no bios image found in harddisk. no flash foun, felan
anakartım gigabyte 8knxp ultra f11 di bios u
sözde dual bios var , herhangi bi durumda ordan tekrar yükleyecek ana bios kurtaracak, göremedik kendisini hiç, F9 expres recovery felan , ortalıkta yok, F8 Q-flash, web sitelerinde gözümüze gözümüze heryerde reklam,