Harddisk Sorunu

Sizce Ne Yapmalıyım

• Harddisk Beslemesinde Sorun Olabilir

Kullanılan: 0 0.0%
  • Harddisk Yerinden Çıkıyordur

• Cdromu Sök Yerine Harddisk Tak

• Kullanılan toplam oy
    0

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhabalar iyi forumlar

Sorunum Laptobun harddiskiyle ilgili bundan 1 ay once tamirden geldi sonra ben harddisk siparişi verdim
ilk aldıgım hdd sorunlu çıktı yada sonradan bozuldu bilmiyorum format attım format bittikten sonra driverleri kurmaya başladım fakat amd gpu driverinde takıldı laptop dondu bende yeniden açtım bu seferde hdd çok ısınmaya başladı bende hdd yi tamirciye gösterdim fakat tamirci bu hdd olduğundan çok fazla ısınıyor dedi.

Not: ESki HDD 2.el oldugu için bad sector vardı birazcık :D

Bende hemen yeni bir hdd aldım sorunsuz format attım ve dedimki madem amd gpu bozuk bari driverini kurmayayım sonra amd driverini kurmayınca sorun falan kalmadı. Oyun oynarken sabit disk hatası verdi yeniden başlattı veee laptobun hem açılışı 1 dk falan sürüyor ve çok donuyordu bende o hdd 'yide attım simdi yeni hdd alıcam fakat gene bozulurmu ?
cdrom 'u söküp hdd takan aparatı ucuza bulabilirmiyim ??

Not: Harddiski taktığım zaman arada boşluk oluyordu acaba çalışırken hdd yerindenmi çıkıyor ?

Lutfen Yardım Edin
--- Gönderi Güncellendi ---
Söylemeyi unutmuşum ==>> oyun oynadıktan sonra laptobu kapatmıştım çantasına koyup kaldırdım okuldan gelince tekrar açtım ve hdd hatası aldım acaba hdd taşırken hasarmı aldı ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Hdd bozulursa derken nihayetinde insan yapısı bozulma ihtimali var tabiki o yüzden laptop gibi cihazları ağır darbelere maruz bırakmamak gerekir veya ani elektrik kesintilerinden korumalıyız CD rom yuvasına sığarmı bilemem ama piyasada hdd kutuları mevcut

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Evet almisti ama simdi sifir hdd aldim bad sector falanda yok ama bu seferde islemci cok isiniyo bostauken 60 veya 70 oyun oynarken 94 oluyor acaba termal macunmu yenilesem
--- Gönderi Güncellendi ---
Harddisk sorunu cozuldu fakat islemci 89 dereceden asa inmiyor sistemde kapanmiyor o kadar isiniyirki klavyenin islemciye yakin kismina basamitorum

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Eski harddisk hasar almiati deistim simdi yenisinde sorun yok fakat islemci oyunlarda veya google girince 94 ve 86 arasi takilio bende zarar gormesin die kapiyom
Dun laptobu sokmustum islemci ve gpu nun termal macunu taş gibi sertti acaba macunmu