- Konuyu başlatan
Emirnlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sizce hafıza sorunu yaşar mıyım veya 7 plusun artıları neler ?iPhone 7 Plus 32gb
Sizce hafıza sorunu yaşar mıyım veya 7 plusun artıları neler ?iPhone 7 Plus 32gb
ekran boyutu ve daha hızlı şarz yemesiSizce hafıza sorunu yaşar mıyım veya 7 plusun artıları neler ?
Sizce hafıza sorunu yaşar mıyım veya 7 plusun artıları neler ?
Sıfır alacaksanız pek mantıklı durmuyor. Bu fiyatta çok daha iyi telefonlar bulabilirsiniz, ama 2.el olarak alacaksanız da iPhone 7 Plus, çünkü çift kamera ve daha büyük bir ekran var.Sıfır fiyatlarının tuzluluğundan dolayı 2. el temiz iPhone almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.
-iPhone 7 128gb
-iPhone 7 plus 32 gb
seçeneklerinden birini alacağım öncelikle benim için ekran boyutu sorun değil ve çok fazla oyun yükleyip oynayan biri değilim belki 1 tane daha çok sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum fotoğraf sayım sorun olabilir diye düşünüyorum 32 gb da fakat herkes yedekleme ile sorun kalmaz diyor. 7 plusun batarya, ekran boyutu ve çift kamera avantajı beni daha çok çekse de hafıza konusunda aklımda soru işaretleri var. iPhone 7 128 gb'da ise hafıza sorununun olmaması daha rahat kullanmamı sağlayabilir diye düşünüyorum. Bir de ufak bir sorum daha olacak ikinci el iphonelarda pil sağlığı en az kaç olmalı? Sizce hangisini tercih etmeliyim hafıza sorunu yaşar mıyım fikrinizi söylerseniz sevinirim.
pardon da, 7 plus'ı nasıl 2200₺'ye alacak arkadaş?O ikiliye 2200’ün üzerine çıkmayın derim.
Farklı cihazlar önerelim mi? Android cihazlar ile pek bir farklarının olduğunu söyleyemem.
Bende de 6S Plus ve 7 Plus var piyasasını biliyorum fakat ne kadar etmesi gerektiğinide biliyorum.pardon da, 7 plus'ı nasıl 2200₺'ye alacak arkadaş?
bir malın değeri var ise pazarda daha da öldürmeye gerek yok bence.
tabi bu bahsettiğiniz fiyatlara da güzel Android cihaz önerisi yapılabilir diye de düşünüyorum.
Unutmadan da şunu da eklemek isterim daha dün Haziran da garantisi bitecek olan eşimin 7 Plus'ına gelen 2800₺'lik teklifi reddettim. ( cihaz her anlamı ile tertemiz.)
Benim oyum 7 plus'a.
benim demek istediğim de bu zaten. mevcut ekonomik durumdan piyasa iyice zıvanadan çıktı.Bende de 6S Plus ve 7 Plus var piyasasını biliyorum fakat ne kadar etmesi gerektiğinide biliyorum.
2200 TL’ye alabileceği performansı neden 3000 TL’ye alsın?
Burada önerirken piyasasına degil alacağı memnuniyete bakıyorum.
128 gb olan modellerin 32 gb olanlara göre çok daha hızlı olduğunu birkaç test videosunda görmüştüm o konu hakkında bilginiz var mıSıfır alacaksanız pek mantıklı durmuyor. Bu fiyatta çok daha iyi telefonlar bulabilirsiniz, ama 2.el olarak alacaksanız da iPhone 7 Plus, çünkü çift kamera ve daha büyük bir ekran var.
NAND daha rahat çalışıyor çünkü bir yük altında degil, sebebi bu genel olarak.128 gb olan modellerin 32 gb olanlara göre çok daha hızlı olduğunu birkaç test videosunda görmüştüm o konu hakkında bilginiz var mı
2. el iPhonelarda pil sağlığı en düşük kaç olmalıpardon da, 7 plus'ı nasıl 2200₺'ye alacak arkadaş?
bir malın değeri var ise pazarda daha da öldürmeye gerek yok bence.
tabi bu bahsettiğiniz fiyatlara da güzel Android cihaz önerisi yapılabilir diye de düşünüyorum.
Unutmadan da şunu da eklemek isterim daha dün Haziran da garantisi bitecek olan eşimin 7 Plus'ına gelen 2800₺'lik teklifi reddettim. ( cihaz her anlamı ile tertemiz.)
Benim oyum 7 plus'a.
2 yıl kullanım icin 90’larda olmalı, 1 yıl sonra değiştiririm derseniz 80’in altı olmasın yeter.2. el iPhonelarda pil sağlığı en düşük kaç olmalı
sizin fikriniz nedirİlk 3 yorumu okuduktan sonra konuyu açan arkadaşa kolaylıklar diliyorum. iPhone önerisinde Android telefona yöneltme hareketleri? YILDIRDI:-D
Eğer temiz arıyorsanız, en az %95 olmalı pil sağlığı.2. el iPhonelarda pil sağlığı en düşük kaç olmalı
O butcede alabileceği en iyi cihazı önermeye çalışıyoruz ve o IOS cihazların ederi satıldıkları fiyatlar değiller, bu cihazların yapabildiklerini bu cihazlardan 500-600 TL daha ucuz cihazlar yapabiliyorken bu cihazları sadece IOS diye almasını önermedik (cihazlar söyle iyi demeyin, 7 Plus’a sahibim zaten cihazı tanıyorum sadece o butcede daha iyileri varlar).İlk 3 yorumu okuduktan sonra konuyu açan arkadaşa kolaylıklar diliyorum. iPhone önerisinde Android telefona yöneltme hareketleri? YILDIRDI:-D
AynenO butcede alabileceği en iyi cihazı önermeye çalışıyoruz ve o IOS cihazların ederi satıldıkları fiyatlar değiller, bu cihazların yapabildiklerini bu cihazlardan 500-600 TL daha ucuz cihazlar yapabiliyorken bu cihazları sadece IOS diye almasını önermedik
7 Plus hocam. Batarya sorunu yaşarsın 7'de. Pil sağlığı 90 civarı olursa işini görecektir. Bilgisayara sahipsen yedekleme yaparak hafıza sorununu ortadan kaldırırsın.Sıfır fiyatlarının tuzluluğundan dolayı 2. el temiz iPhone almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.
-iPhone 7 128gb
-iPhone 7 plus 32 gb
seçeneklerinden birini alacağım öncelikle benim için ekran boyutu sorun değil ve çok fazla oyun yükleyip oynayan biri değilim belki 1 tane daha çok sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum fotoğraf sayım sorun olabilir diye düşünüyorum 32 gb da fakat herkes yedekleme ile sorun kalmaz diyor. 7 plusun batarya, ekran boyutu ve çift kamera avantajı beni daha çok çekse de hafıza konusunda aklımda soru işaretleri var. iPhone 7 128 gb'da ise hafıza sorununun olmaması daha rahat kullanmamı sağlayabilir diye düşünüyorum. Bir de ufak bir sorum daha olacak ikinci el iphonelarda pil sağlığı en az kaç olmalı? Sizce hangisini tercih etmeliyim hafıza sorunu yaşar mıyım fikrinizi söylerseniz sevinirim.
çok teşekkürler7 Plus hocam. Batarya sorunu yaşarsın 7'de. Pil sağlığı 90 civarı olursa işini görecektir. Bilgisayara sahipsen yedekleme yaparak hafıza sorununu ortadan kaldırırsın.
Fikrinize saygım sonsuz androidde yıllarca kaldım bir de çürük elmayı denemek isterim ?Siz ne tavsiye ederseniz edin, belli ki arkadaşımız çürük elmaya kafayı takmış. Boş yere çene yormayın isterseniz, alsın bakalım, alacağı varsa göreceği de var elbet.
Yoruma bak? Kendi kendilerine tribe giriyorlar ya?Siz ne tavsiye ederseniz edin, belli ki arkadaşımız çürük elmaya kafayı takmış. Boş yere çene yormayın isterseniz, alsın bakalım, alacağı varsa göreceği de var elbet.
Kendi kendilerine tribe giriyorlar ya?