mustafakaramn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Yaklaşık 6 yıldır Iphone 6s kullanıcısıyım. Telefondan yana bir sıkıntım yok hâla kasma sorunu yaşamadan son güncellemerler ile birlikte kullanmaktayım. Fakat artık yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve bu konuda sizin bilginize danışarak fikrinizi almak istiyorum. Kullandığım cihaz 16 gb ve bana alan olarak yetersiz geliyor, oyun pek oynayan birisi değilim fakat yeni cihazımda pubg oynamak isterim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu birkaç cihaz çıkardım. Bunları şu şekilde sıralayabilirim:
• Samsung Galaxy Note 10 Lite
• Xiaomi Mi Note 10 Lite
eğer ki ıphone kullanıcısı olarak devam etmelisiniz diyorsanır Iphone XR bir diğer seçenek.
Benim şahsi olarak görünüş ve içerik olarak hoşuma giden ve bütçeme uygun olan cihaz samsung. Bu konu hakkında sizin tercihinizi ve yorumunuzu merakla bekliyorum...
• Samsung Galaxy Note 10 Lite
• Xiaomi Mi Note 10 Lite
eğer ki ıphone kullanıcısı olarak devam etmelisiniz diyorsanır Iphone XR bir diğer seçenek.
Benim şahsi olarak görünüş ve içerik olarak hoşuma giden ve bütçeme uygun olan cihaz samsung. Bu konu hakkında sizin tercihinizi ve yorumunuzu merakla bekliyorum...