Hangi telefon

ramazanc64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben burada ilk kez konu açiyorum bi kusrum olursa lütfen bildirin.. Ben daha önce samsung galaxy y duos ve kore mali yani çakma s3 mini kullandim şimdi benim istediğim telefon 3 inçten kesinlikle büyük olacak ekran çok büyük olmasina gerek yok 5.5 inç gibi :) fiyati orta ve daha küçük olacak ben htc desire c golf htc chacha ve sahibindende var 2. El s2 375 tl ye arasida kaldim sizce hangisini almaliyim ve başka telefon tavsiyeniz varmi bu derecelerde...
Acilen cevap verirseiz çok mutlu olurum

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar ben burada ilk kez konu açiyorum bi kusrum olursa lütfen bildirin.. Ben daha önce samsung galaxy y duos ve kore mali yani çakma s3 mini kullandim şimdi benim istediğim telefon 3 inçten kesinlikle büyük olacak ekran çok büyük olmasina gerek yok 5.5 inç gibi :) fiyati orta ve daha küçük olacak ben htc desire c golf htc chacha ve sahibindende var 2. El s2 375 tl ye arasida kaldim sizce hangisini almaliyim ve başka telefon tavsiyeniz varmi bu derecelerde...
Acilen cevap verirseiz çok mutlu olurum
2. el discoverye ya da 2. el ıphone 4 e bak derim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia 525 dusunmez misin 499 a sıfır alirsin

ramazanc64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nokia lumia 525 i nereden bulabilirim ve 2. el general mobile discovery linki varmı arrkadaşlar başka telefon öneriside yokmu fiyatı 450 i geçmeyen şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2. el Discovery alınmaz gibi geliyor. Çok güvenilir birinden almak lazım. Bir de 4GB'lık modellerde şarj girişinde problem var. 16GB'ına bakmanı öneririm.

Lumia 525 Teknosa'da var, 499 TL. Kesinlikle tavsiye ederim. 700 TL'ye kadar alınabilecek daha iyi akıllı telefon yok. 700 TL'ye de zaten General Mobile Discovery 16 GB var.