Hangi sıcaklık ölçme programını kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scalh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Arkadaşlar sizce hangisi en doğru sıcaklığı gösteriyor? Speccy kullandım biraz gecikme var gibi programda. SpeedFan tamamen yanlış gösterdi sıcaklıkları. HWMonitor karışık geldi. CoreTemp ve RealTemp arayüzlerini hiç beğenmedin. Önerisi olan?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
upload_2017-9-5_19-50-57.png

Gayet iyi.

mthncvdr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Bunu Öğrenmemizin ne işe yaradığını merak ediyorum amacım dalga geçmek değil. yanlış anlaşılmayayım ama öğrendiğimizde ne oluyor?

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Bunu Öğrenmemizin ne işe yaradığını merak ediyorum amacım dalga geçmek değil. yanlış anlaşılmayayım ama öğrendiğimizde ne oluyor?
Laptop soğutucu yaptım ve sonuçları sayısal değer olarak almam gerekiyor. Bu soğutucu hakkında bir konu açacağım da.
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkürler ama çok fazla ıvır zıvır var bunda da. Daha sade bir şey var mıdır?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Speccy ve Wise Care 365'in aracını kullanıyorum genelde.
Bazen de Wise System Monitor'u kullanıyorum.
Bu arada HWiNFO'da ise Sensors kısmından işlemci sıcaklıklarına bakabilirsiniz.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Speccy ve Wise Care 365'in aracını kullanıyorum genelde.
Bazen de Wise System Monitor'u kullanıyorum.
Bu arada HWiNFO'da ise Sensors kısmından işlemci sıcaklıklarına bakabilirsiniz.
Wise programlarını çok beğenirdim ancak antivirüsler çıldırıyor onu yükleyince. Artık hiçbir program ve antivirüs kullanmıyorum aslında. Sadece Steam+Chrome+Office yüklü başka hiçbir şey yok :) HWINFO programına bir daha bakacağım sağolun.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Wise programlarını çok beğenirdim ancak antivirüsler çıldırıyor onu yükleyince. Artık hiçbir program ve antivirüs kullanmıyorum aslında. Sadece Steam+Chrome+Office yüklü başka hiçbir şey yok :) HWINFO programına bir daha bakacağım sağolun.
Wise programlarını ben de beğeniyorum. Ve genelde ben Wise programları gibi programların portable(taşınabilir sürüm) olanını kullanırım.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Wise programlarını ben de beğeniyorum. Ve genelde ben Wise programları gibi programların portable olanını kullanırım.
Ben de portable tercih ediyorum. Gereksiz yormuyor sistemi. Ama AdwCleaner, Bitdefender ve HitmanPRO virüs deyince korkup kaldırmıştım. Bence bir bakın siz de bakmaktan zarar gelmez sonuçta.