Hangi işletim sistemli telefon alınmalıdır

erhnypt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yurtdışındayken yeni bir telefon alacam ama işletim sistemleri konusunda sürekli kafam karışıyor. iphone 4 alamayı düşündüm başta ama iphonelere verilen paranın gereksiz olduğunu düşünüyorum kapalı bir kutu sürekli. nokia lumia almak daha mantıklı geldi yada windows phone işletim sistemine sahip bir telefon android konusunda da şarjı performans vermek için çabuk bitiyor ondan onada pek sıcak bakmıyorum. lumia daha türkiyede yok. windows phone ne derece sağlıklı ve önereceğiniz bir telefon var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android eğer amerikadan alıcaksan galaxy nexus al direk 350 dolar play storeda kaçırma derin burada 1200-1300 civarında son gelen android4.1 jely bean ile telefon yağ gibi akar.iphone 4s ten bile iyi bana göre 4.1 li nexus

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende s3 var şarjı 2 günde bi bitiyor bütüngün nette gezinip oyun oynadığım halde :)

erhnypt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wp7 nedense çok hoşuma gitti ve şarj konusunda da oldukça dayanıklı olduğunu okudum internette.. amerikada değilim maalesef ingilteredeyim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eger sistemi cok saglam bir telefon almayacaksan androidden durmani tavsiye ederim. windows phones guzel fakat alismasi biraz zaman aliyormus bir de bilgisayara bagladigin zaman bilgisayardaki butun virusler telefona hucum ediyor :) symbian tam çöp zaten. bana kalirsa ios gibisi yoktur. android daha kullanisli ama ios gibi rahat degil. androidde telefon bir sekilde kasıyor fakat iosda 30mb bile kalsa ram kasma yok bir sey yok

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
paran varsa ios stabil ve rahat. Yok çok para vermem fiyat performans yapacağım dersen benim gibi android al.Zaten romdu roottu bootloader derken android ustası olup çıkıyosun bunun yanında telefon brick oldumu adrenaline ise paha biçilemez.:-)

erhnypt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphoneyi listeden çıkartmışım ben nokia lumia şuan kafama takılmış durumda andrid te de şarj sıkıntısını sewmıyorum

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos dan vazgeçtiysen Android al ,yoksa İos al.Diğerlerini saymıyorum bile.