Yardım Hangi Android Cihaz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheLoki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheLoki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar hemen konuya gireyim bütçe 14.000 TL. Ben bir telefon alacam ama samsungmu Xiaomi mi kararsısız. Bazı kriterlerin var tasarım güzel olmalı ekran olarak amoled veya Superamoled. Android'in yeni sürümleri desteklenecek ve ayarlar sekmesi kişiselleştirme falan iyi olacak sizce bu kriterlere uygun bir android telefon markası varmı varsa modelini de söyler misiniz

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,621
Galaxy A35 öneririm. Tüm kriterlerinize uyuyor.
tasarım güzel olmalı ekran olarak amoled veya Superamoled. Android'in yeni sürümleri desteklenecek ve ayarlar sekmesi kişiselleştirme falan iyi olacak
Ekran paneli Super AMOLED. Tasarımı ve renk seçenekleri güzel. Kutudan Android 14 ile çıkıyor ve 4 yıl boyunca yazılım desteği alacak. Samsung'un GoodLock uygulaması ile ayrıntılı şekilde kişiselleştirme yapılabiliyor.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,437
Arkadaşlar hemen konuya gireyim bütçe 14.000 TL. Ben bir telefon alacam ama samsungmu Xiaomi mi kararsısız. Bazı kriterlerin var tasarım güzel olmalı ekran olarak amoled veya Superamoled. Android'in yeni sürümleri desteklenecek ve ayarlar sekmesi kişiselleştirme falan iyi olacak sizce bu kriterlere uygun bir android telefon markası varmı varsa modelini de söyler misiniz
Nothing Phone 1 önerebilirim.

TheLoki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyem samsung Alman yönünde ben tecno zaman 20pro aldım pişmanım bir tık
Bende şuan tecno pova 4 kullanıyorum cihaz çok kötü, ekran donuyor bildirim paneli bazen açılmıyor bazen cihazın kendi işletim sistemi harmony OS kendi kendine kapanıyor