emelden
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8
Götür beni buralardan… Kimsenin, hiçbir nefesin olmadığı çok uzaklara gidelim seninle. Sen ol tek yanımda, gözlerinde aydınlansın gecem, günüme doğan güneş ol sen. Gölgesine sığındığım, ateşinde ısındığım, serinlemek için sularına daldığım ol…
Hadi…
Bırakalım herkesi, vazgeçelim her şeyden, arkamıza bakmadan gidelim götür beni… Kim ne derse desin, dilediğini söylesin duymadan ilk otobüse atlayıp kaçalım buralardan…
Hadi…
El değmemiş suları olan, çiğnenmemiş yeşilliklerin ortasında bir şehre alıp götür beni… Baktığımız gökyüzünü kirletmiş olmasın kimseler yalan düşler kurarak, kayan yıldızlarda tek bizim dileğimiz gerçekleşsin oralarda. Tenha sokaklarında sahte aşıkların sevişmelerinin izi kalmasın… Mutluluk soluyalım,ciğerlerimiz aşkla dolsun, aşka doysun…
Hadi…
İkimiz olalım orada tek… Dünyam ol sen, senin dünyan ben olayım. Her sabah tek seni göreyim, her gece son gördüğüm sen. Adem ve Havva olalım herkesten uzak aşkın koynunda. Çığlıklarımıza tek şahit gece kalsın. Oralarda sevişmenin tadı da başkadır ey aşk... O uzak diyarlara götür ve seviş benimle…
Hadi…
Alıntı