- Reaksiyon puanı
- 6,517
Deneyeceğim sadece. PSU almak istemiyorum . Patlamaz büyük ihtimalle.Ekran kartı eklemeyinde o psu varken.
Deneyeceğim sadece. PSU almak istemiyorum . Patlamaz büyük ihtimalle.Ekran kartı eklemeyinde o psu varken.
Heh şimdi oldu bir de onu da vermez kayıplar da olur verim meselesinden. Herkese bol şans ?Pardon gittim panelin arkasına baktım 100 kilowatt'mış. ?
Tek başına bilgisayar yetiyor.
@WindStone, bilgisayarımı sunucu bilgisayarı için kullanıyorum. Kapanmaması için Adana'nın güneşinden faydalanarak böyle bir çözüm ürettim.
Ben öyleyim abi.İnsanlar göründükleri gibi değiller.
Uzun zaman oluyo o hesabın e postasını sildiğim için giremiyorum.Sen Vista'yı öven Pcbilgilisi değil miydin?
Ben Vista fanboyuluğu bıraktım.Sanırım @Shadow The Hedgehog dan bahsediyorsunuz. Ben Pcbilgilisi değilim.
O sen misin?Technopatta JackieChan da yazıyor zaten.
Şu GTX 1060 satsam varya Patlatırdım RTX 4060.İ5 12.nesil, RTX 4050, 16 GB RAM, 1 TB SSD.
Laptop kullandığım için o fan sesini ben çok duyuyorum..Hem Ekran kartı fanın sesini duymak sorunumda kalmaz
Hee senin bu yazdığın Laptop mu o zaman? Ekrankartı iyi laptoplar baya tuzlu fiyatı olur beLaptop kullandığım için o fan sesini ben çok duyuyorum..
Eh, öyle. Bana ücretsiz geldi ama.Hee senin bu yazdığın Laptop mu o zaman? Ekrankartı iyi laptoplar baya tuzlu fiyatı olur be
Nazar boncuğu yokmu? 3 güne benim gözüm onun Retina Displey`ini çatlatır varya gözüm elmas oktan yapılmış elmas yaylar fırlatıyorMacBook Pro 16 inç ilk canavar var bende.
16 çekirdekli CPU’ya, 40 çekirdekli GPU’ya ve 16 çekirdekli Neural Engine’a sahip Apple M3 Max çip
128 GB birleşik bellek
8 TB SSD depolama
16 inç Liquid Retina XDR ekran²
140 W USB-C Güç Adaptörü
Üç adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası, birer adet HDMI bağlantı noktası, SDXC kart yuvası, kulaklık jakı, MagSafe 3 bağlantı noktası
Touch ID özellikli ve arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard Türkçe Q
Final Cut Pro
Logic Pro
308.298,98 TL. Kadar. Dolu paket.
Yok hocam birşey olmaz. Nazar boncuğu değil de daha iyi tedbirler aldım diyebilirim.Nazar boncuğu yokmu? 3 güne benim gözüm onun Retina Dislpey`ini çatlatır varya gözüm elmaz oktan yapılmış elmaz yaylar fırlatıyor
Çuf çuf Hocaya üflet Nazar Shield itemi açılsınYok hocam birşey olmaz. Nazar boncuğu değil de daha iyi tedbirler aldım cihaz için.
Yok hocam hiç gerek yok. Daha da bozar.Çuf çuf Hocaya üflet Nazar Shield itemi açılsın