- Reaksiyon puanı
- 1,677
14K8E9FL kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.

Herkese Merhaba Tekrardan..
Bir başka rehber Pc toplama Konum ile karşınızdayım bu konudaki pc nin amacı "ABİ BEN UZAKTAN EĞİTİM İÇİN BİLGİSAYAR İSTİYORUM AMA ÇOK BÜTÇEM YOK OYUNDA OYNAYABİLİRSEM İYİ OLUR" tarzı şeyler diyenler için hazırladığım sistem
----İŞLEMCİ----
AMD Ryzen 3 3100 Kullandım genellikle benimde düşük bütçeli sistemler için çokça tercih ettiğim bir işlemcidir kendisi bunu kullanmak daha iyi olur diye düşündüm
---ANAKART----
MSI A320M-A PRO m2 Msı kalitesine güvendiğim ve bu anakartıda sevdiğim için bunu kullandım B450 seçmedim düşük bütçeli olduğu için fiyatı ne kadar düşük tutabilsek kardır Bunun bide m2 desteksiz hali var bu sistemi genellikle ileriye dönük bir halde yapmaya çalıştım alacak kişi sistemini yükseltirse imkanı olsun diye diğer parçalardanda anlaşılacak
----RAM----
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram Düşük bütçeli olduğu için Ram'i 16gb yapamadım ama ileride yükseltme yapmak isterse bir tane daha 8gb ram takabilirsiniz
----EKRAN KARTI----
Asus Phoenix RX550 4G Evo 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Şimdi ekran kartı üzerinden çok tartışma çıkacak çünkü rx550 sevende çok var sevmeyende ilk olarak ekran kartını ikinci el alsın daha iyisini alsın diyenler olabilir sistemi ikinci el üzerinden değil 0 parçalar üzerinden toplamak istedim diğer bir şeyde neden düşük bütçeli sistemi bu ekran kartını taktın diyebilirsiniz alacak kişinin düşük gereksinimli oyunları oynayabilmesi için bunu tercih ettim isterse kişi daha düşük bir kart ile değiştirebilir
----SSD----
Kingston 256GB Okuma 550MB-Yazma 500MB SATA SSD Diğer rehber konumda olduğu gibi bu konudada kingston tercih ettim 256 gb bir sata SSD
---KASA---
Dark Elegance ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Diğer çok tartışma yaratabilecek parça ise kasa bunun tartışması yaşanmasın diye bir şey demek istiyorum ben genellikle pc yardım isteyenlere kasa koymuyordum zevklerimiz farklı olduğu için ama ben buraya bir kasa koymak istedim rehber tam olsun diye alacak kişi isterse mahallesindeki bilgisayarcıdan psu dahil ile ucuz bir kasa alabilirsiniz benim çevremde öyle bir bilgisayarcı olduğu için bunu diyorum veya n11 hepsiburada tarzı sitelerdende alabilirsiniz orası sizin kararınız
----GÜÇ KAYNAĞI----
Zalman 500W ZM500-TXII MegaMax 80+ 500W seçmemin sebebi ilerde yükseltme yapmak isterse kişi psu yeterli olsun istedim gelelim son parçaya
----MONİTÖR----
Acer 21.5" Nitro VG220Qbmiix 1ms 75hz HDMI,VGA FreeSync Monitör Daha bir monitör alınabilir mi tabi ki alınabilir ben tüm parçaları sinerjiden toplamak istediğim için serinin bozulmasını istemedim

Bunun dışında isterseniz 75 tl ye montaj ve test hizmeti alabilirsiniz linkte ben onuda ekledim onu alırsanız 5.000 TL ye çıkıyor o sizin kendi tercihiniz
Umarım beğenmişsinizdir Yorumlarınızı Görüşlerinizi Belirtmeyi unutmayın...