Hacker nasıl olunur ?

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar internette araştırıyorum ama bulamadım ben bilgisayarda uzmanlaşmak istiyorum şuan acemiyim filmlerde falan adamlar bilgisayra bişeyler yazıyorlar çok değişik şeyler çıkıyor bazı programları falan var. Deep web falan ne tavsiylerinizi bekliyorum teşekkürler...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar internette araştırıyorum ama bulamadım ben bilgisayarda uzmanlaşmak istiyorum şuan acemiyim filmlerde falan adamlar bilgisayra bişeyler yazıyorlar çok değişik şeyler çıkıyor bazı programları falan var. Deep web falan ne tavsiylerinizi bekliyorum teşekkürler...
Böyle konu açarak olunmaz bunu bil yeter.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hacker olmak için yıllarını vericeksin, bilgisayar dilini çözeceksin bol bol ilgili kitapları okuyacaksın ve ohohohoho diyorum yani neler neler neler neler. Öyle 1 2 yılda yada 3-5 yılda hacker olunmaz. Hayatını adayacaksın :)

program yazma o bu cart curt bende bilmiyorum neler gerekiyorda baya karışık yani altından kalkabileceğin bişi değil. Hard asosyal olman lazım.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ya aslında hacker anlamında demiyorum bende o kadar olamam ama bari bilgisayar dilinden nasıl daha iyi anlarım.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Zamanla ve araştırarak aynı zamanda tecrübe edinerek bilgisayar bilgini artırırsın.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Internette çok anlayamayacağım şeyler var. Belki siz açıklarsınız dedim.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Google'a "Hacker nasıl olunur?" diye arat :P Ama sen sen ol, format atmayı biliyorum diye kendini hacker sanma yeter :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Anlamadığın şeyleri, araştırıp daha fazla zaman vermen gerek. Zaman geçtikçe anlamaya başlarsın bazı şeyleri. İnternette binbir türlü bilgi, döküman, rehber var.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki deep web tam olarak ne biraz biliyorum ama tehlikeli diyolar.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Iceberg gibiymiş bizim kullandığımız internet, internet ağının %10muymuş neymiş.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bunları biliyorum ama başka yerde de şöyle yazıyordu: ip değişririci yerden girersen bişey olmuyormuş. Soğan resimli bir arama motoru ip degistiriyor diyorlar.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bunları biliyorum ama başka yerde de şöyle yazıyordu: ip değişririci yerden girersen bişey olmuyormuş. Soğan resimli bir arama motoru ip degistiriyor diyorlar.

O dediğin arama motoru değil, tarayıcı. Adı da " Tor browser "

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ya aklımdan gitmiş işte de peki burdan girersek sorun olur mu ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merak etmiştir bende merak ettim ama hiç gerek yok girmeye :)

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cahil olmak iyi deil bilgisayar konusunda

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Girmeyin arkadaşlar. İçi sapkınlıklar ile dolu. Deep Web'e girerekte hacker olunmaz. İlla çok istiyorsan bir programlama dili öğrenmeye başla hem bilgisayar ile olan tecrübenide artırırsın. Hevesin varsa gerçekten sıkılmadan uğraşıp öğrenirsen, yazılımcıda olabilirsin.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle hayir yani girmem. De nasil bisey cok merak ediyorum fazla merak zarar ama yani deep web anlamnda demiyorum kodlar var onlar nereye yzlyr ki iyi sahurlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu başlıkla bence çok bi yere varamazsın eger bilgisayardan anlamak istiyorsan bence önce htlm4 kodlamayı ögren bu sayede bi sitenin çalışma mantını anlayabilir ve kafanda birşeyler oluşmasını saglayabilirsin htlm4 yazmayı ögrenip anladıgında c++ ile basit uygulamaları kendin yazım kod lama hakkında fikir sahibi olabilirsin ordanda ver elini javaya

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bende bir ara merakımdan uğraşmıştım. Tor Browser'ı açıyorsun "ahmia.fi" adresine gidiyorsun ve arama yapmaya başlıyorsun. Deep web katmanlardan oluşuyor. Birşey indirme, viriüs alma ihtimalin %98 :D

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Belki sacma olabilir ama benim suan istediklerim. Wi-fi şifrelerini kırma boyle kolay sifreleri suanlik kirma yani ilk adim olarak istyrm.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Belki sacma olabilir ama benim suan istediklerim. Wi-fi şifrelerini kırma boyle kolay sifreleri suanlik kirma yani ilk adim olarak istyrm.

Wifi şifresi kırmak için mi hacker olmak istiyorsun ? Çok saçma.... Elin oğlu FBI'ın sitesini nasıl hacklerim peşinde, bizim insanımızda wifi şifresi kırıp bedava internete girme peşinde :D Hayal kırıklığına uğrattın beni dostum...

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben daha hic bisey bilmiyorkwn fbi sifresini kirmayi hedeflersem hedefimden vazgecip butun hepsinden vazgecerim ama adim adim basamak basamak yaparsam benim icin zevkli olur ve zaten illaki devami geliyor.