Haberler Bölümüne Düzenle Butonu

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Haberler, gündem bölümlerinde(diğer birkaç bölümde böyle sanıyorum) yazılan mesajı düzenlemek mümkün olmuyor. Bu konuyla ilgilenilebilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Haberler bölümü moderatör onayına bağlıdır. Yazılan yazılar uygun görüldüğü takdirde moderatörler tarafından onaylanmaktadır. Yazar tekrar düzenleyebilirse bu kontrolün hiçbir anlamı kalmaz. Önce yazıp onaydan geçirdikten sonra istenilen tekrar yazılabilir ve böylece kötüye kullanımlar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle düzneleme ihtiyacı duyduğunuz konunun linkiyle birlikte bir moderatöre özel mesaj ile bildirirseniz gerekli düzenleme yapılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aynı konuyu daha önce bende açmıştım ama net bir cevap alamamıştım. Cevap alındı :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aldık mı cevabı :D şimiii dağılın uleynnn :D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Haberler bölümü moderatör onayına bağlıdır. Yazılan yazılar uygun görüldüğü takdirde moderatörler tarafından onaylanmaktadır. Yazar tekrar düzenleyebilirse bu kontrolün hiçbir anlamı kalmaz. Önce yazıp onaydan geçirdikten sonra istenilen tekrar yazılabilir ve böylece kötüye kullanımlar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle düzneleme ihtiyacı duyduğunuz konunun linkiyle birlikte bir moderatöre özel mesaj ile bildirirseniz gerekli düzenleme yapılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Örneğin “Beğenilen köşe yazıları” bölümünde yazılan mesajlar Moderatör onayından geçtikten sonra mesaj yayınlanmakta. Ama mesaj onaylansa dahi sonradan “düzenle” butonu sayesinde mesajınızın içeriğini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Bu güne kadar kötü amaçla kullananı da ben daha görmedim.

Bu durumda;

1-mesaj moderatör tarafından onaylansa dahi sonradan üyelerin değiştirebileceği bölümler SDN dorumda var,

2-Bu tür bölümlerde kötü amaçla kullanım neredeyse yok gibidir.