H1Z1 workbench nasıl kullanılır ve sağ alt köşe can görüntüsü gitti

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
l37bqB.png

arkadaşlar bir konu açmıştım h1z1 ile ilgili ama şöyle bir sorun var sağ alt köşede can, stamina arabada ne kadar benzin var göstergesi gitti sadece konfor ve su var, harici olarak workbench yaptım mermi üretmek için ama masaya e tuşu işlemiyor mermileri çoğaltamıyorum nasıl yaparım bunları?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Oyuna eğer yeni başladıysan aşağıdaki gibi rehberlere ve eğer bir bug yada glitch'te kaldığını düşünüyorsan H1Z1 in resmi forumu ile steam topluluğuna başvurabilir yada direk H1Z1 destek ekibine mesaj atıp destek isteyebilirsin.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
O gostergeler klavyede bir tusla aciliyodu. Harflerden. T olabilir.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
1 aydir falan oynamiyorum ama o harflerden biri yani [emoji3] eminim.

Steam e güncelleme geldi 2 gb ben yükledim açılıyor ama kardeşim yükledikten sonra steamden açtığında

çalışıyor diyor oyuna girmiyor sonra oyun kapanmış gibi hiç açılmıyor sebebi ne olabilir hatada yok hiç bir tepkime yok?

edit: örnek video

buradaki şahsın rocket league oyunu açılmıyor benimkide aynen böyle

Son düzenleme:

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Steam e güncelleme geldi 2 gb ben yükledim açılıyor ama kardeşim yükledikten sonra steamden açtığında

çalışıyor diyor oyuna girmiyor sonra oyun kapanmış gibi hiç açılmıyor sebebi ne olabilir hatada yok hiç bir tepkime yok?

edit: örnek video

buradaki şahsın rocket league oyunu açılmıyor benimkide aynen böyle
Beni kazıkladılar ozaman bana 7.9 GB geldi :D Kütüphaneden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Bu arada güncelleme geldiği için herşeyiniz sıfırlandı haberiniz varmı ? Benimki 2722 tane dosyayı doğrulanamadı olarak gördü. Şuan 600MB indirme yapıyor.
Edit : Benimki normal giriyor.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Beni kazıkladılar ozaman bana 7.9 GB geldi :D Kütüphaneden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Bu arada güncelleme geldiği için herşeyiniz sıfırlandı haberiniz varmı ? Benimki 2722 tane dosyayı doğrulanamadı olarak gördü. Şuan 600MB indirme yapıyor.
Edit : Benimki normal giriyor.

aynen sıfırlandı :D daha iyi oldu gibi önceden abandoned ve bir server dolu oluyordu şimdi daha canlanmış.

bendede sorunsuz çalışıyor ama kardeşimde o videodaki gibi açılmadı doğrulama yaptık klasöre girdik uyumluluk yaptık sildik yükledik hatta yönetici olarak çalıştır yaptık ama nafile, bilinen başka bir yöntem var mıdır acaba?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
aynen sıfırlandı :D daha iyi oldu gibi önceden abandoned ve bir server dolu oluyordu şimdi daha canlanmış.

bendede sorunsuz çalışıyor ama kardeşimde o videodaki gibi açılmadı doğrulama yaptık klasöre girdik uyumluluk yaptık sildik yükledik hatta yönetici olarak çalıştır yaptık ama nafile, bilinen başka bir yöntem var mıdır acaba?
Öncelikle oyunlarda kimsenin yaşamadığı sorunları yaşayan birisi olarak daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama :D Benim aklıma gelen. Senin bilgisayarındaki H1Z1'i kardeşinin bilgisayarına atın. Kardeşinin bilgisayarındakini silip. Klasik olucak ama driverları güncelleyin :D Başka aklıma bişey gelmiyor.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Öncelikle oyunlarda kimsenin yaşamadığı sorunları yaşayan birisi olarak daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama :D Benim aklıma gelen. Senin bilgisayarındaki H1Z1'i kardeşinin bilgisayarına atın. Kardeşinin bilgisayarındakini silip. Klasik olucak ama driverları güncelleyin :D Başka aklıma bişey gelmiyor.

sabah bi deneyim :D forumlarda format geekli yazanda var

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
kardeşim merhaba
Bu sorunlar [emoji29] [emoji29] en cok benim basim yanmistir herhalde. Umarim sizin sorununuzda kisa surede cozulur.
ben büyük base yaptım ama çevresini yanlışlıkla bir kısmını wall yapacağıma gate yaptım :D bunları nasıl yıkabilirim wall yapmak için

edit:resimde atacam

sasadas.png

şu gate ler yıkmam lazım nasıl yıkarım

Son düzenleme:

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
kardeşim merhaba

ben büyük base yaptım ama çevresini yanlışlıkla bir kısmını wall yapacağıma gate yaptım :D bunları nasıl yıkabilirim wall yapmak için

edit:resimde atacam

sasadas.png

şu gate ler yıkmam lazım nasıl yıkarım
Olusturan kisi vurarak kirabiliyordu sanirim. Genelde ben yapmadigim icin boyle seyleri bilmiyorum [emoji3] x e basarak falanda olabilir.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Olusturan kisi vurarak kirabiliyordu sanirim. Genelde ben yapmadigim icin boyle seyleri bilmiyorum [emoji3] x e basarak falanda olabilir.
kardeşim saolasın ha bire rahatsız ediyorum :D

balta ile yapılıyor herhalde deneyim şimdi, 12 sene önce ko oynadım 12 senedir ilk defa bir oyuna bağladım eski ko farklıydı tabi :D