- Reaksiyon puanı
- 19
alperveli dedi ki:herzaman doğal olanı seçin kazanan siz olun
slogan gibi... "daha ne duruyorsunuz.. bizi seçin, kazanan siz olun"

alperveli dedi ki:herzaman doğal olanı seçin kazanan siz olun
gizem durmaz dedi ki:
gizem durmaz dedi ki:
alperveli dedi ki:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
ugramazmıyızz sok oldum ama yyınede idare eder guzellıgı sesde var iyi iyigizem durmaz dedi ki:
Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin dedi ki:alperveli dedi ki:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
O zaman Yıldız Tilbe'yi görmenizi hiç tavsiye etmem
TayFun Keskin
gizem durmaz dedi ki:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin dedi ki:alperveli dedi ki:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Benim için bir imza alırsın artık kendisinden "Gizem'e sevgilerimle" altınada bi imza "yıldız'dan" diye süper olur vallaKesKin dedi ki:gizem durmaz dedi ki:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin dedi ki:alperveli dedi ki:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Yanılıyor olmalısın. Ben neredeyse yazın her gün görüyorum. Yazlık evi bizim iş yerimizin yanında. Tabii herkesin beğeni tarzı farklıdır
TayFun KesKin
gizem durmaz dedi ki:Benim için bir imza alırsın artık kendisinden "Gizem'e sevgilerimle" altınada bi imza "yıldız'dan" diye süper olur vallaKesKin dedi ki:gizem durmaz dedi ki:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin dedi ki:alperveli dedi ki:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Yanılıyor olmalısın. Ben neredeyse yazın her gün görüyorum. Yazlık evi bizim iş yerimizin yanında. Tabii herkesin beğeni tarzı farklıdır
TayFun KesKin![]()
bencedeJengar dedi ki:sonda ki kızda pek bi değişiklik yok gibi ama öbürleri tanımzsız.)
princess89 dedi ki:bencedeJengar dedi ki:sonda ki kızda pek bi değişiklik yok gibi ama öbürleri tanımzsız.)![]()