alperveli' Alıntı:herzaman doğal olanı seçin kazanan siz olun
slogan gibi... "daha ne duruyorsunuz.. bizi seçin, kazanan siz olun"
alperveli' Alıntı:herzaman doğal olanı seçin kazanan siz olun
gizem durmaz' Alıntı:
gizem durmaz' Alıntı:
alperveli' Alıntı:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
ugramazmıyızz sok oldum ama yyınede idare eder guzellıgı sesde var iyi iyigizem durmaz' Alıntı:
Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin' Alıntı:alperveli' Alıntı:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
O zaman Yıldız Tilbe'yi görmenizi hiç tavsiye etmem
TayFun Keskin
gizem durmaz' Alıntı:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin' Alıntı:alperveli' Alıntı:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Benim için bir imza alırsın artık kendisinden "Gizem'e sevgilerimle" altınada bi imza "yıldız'dan" diye süper olur vallaKesKin' Alıntı:gizem durmaz' Alıntı:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin' Alıntı:alperveli' Alıntı:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Yanılıyor olmalısın. Ben neredeyse yazın her gün görüyorum. Yazlık evi bizim iş yerimizin yanında. Tabii herkesin beğeni tarzı farklıdır
TayFun KesKin
gizem durmaz' Alıntı:Benim için bir imza alırsın artık kendisinden "Gizem'e sevgilerimle" altınada bi imza "yıldız'dan" diye süper olur vallaKesKin' Alıntı:gizem durmaz' Alıntı:]Ben Yıldız Tilbe'nin makyajsız halini gördüm o kadarda feci değil.KesKin' Alıntı:alperveli' Alıntı:bayan dediğin doğal olmalı makyajlısını sevmiyorum
TayFun Keskin
Yanılıyor olmalısın. Ben neredeyse yazın her gün görüyorum. Yazlık evi bizim iş yerimizin yanında. Tabii herkesin beğeni tarzı farklıdır
TayFun KesKin![]()
bencedeJengar' Alıntı:sonda ki kızda pek bi değişiklik yok gibi ama öbürleri tanımzsız.)
princess89' Alıntı:bencedeJengar' Alıntı:sonda ki kızda pek bi değişiklik yok gibi ama öbürleri tanımzsız.)![]()