Güvenlik merkezi uyari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar pc de virus program yüklü olmasına rağmen güvenlik merkezi hala pc nizde virüsten koruma yok diyor program uyarının tışında sorunsuz calışıyor program avira premium scurty

:helpsmilie::helpsmilie:

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
güvenlik merkezi ne diyorsa doğrudur sana önerdiği antivirus programlarından birtane yükle

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows Güvenlik Merkezinin ekran görüntüsü gönderebilir misin? Oradaki virüsten korunmada ne diyor tam olarak?

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aklıma iki ihtimal geliyor:
Antivirüs programları veya kurulumları ile ilgili olabilir. Diğeri ya işletim sisteminiz güncellemeleri eski veya yapılmadığından tanıyaymıyor veya tam tersine antivirüs güncel değil ondan tanıyamıyor olabilir.
Yada windows yönetim araçları merkezinde bir bozukluk olabileceğinden de bahsediliyor burada ve burada da yapılan düzelmeyi (yani C:\windows\system32\wbem\repository içindeki kalsörün silinip sistemin tekrar başlatılarak düzeldiğini) anlatıyor

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
windows Güvenlik Merkezi Bazı Antivirüsleri Tanımıyor . Senin Antivirüsün yüklü ise Sorun Yok . Güvenlik Merkezinden Bildirimleri kapatabilirsin .!

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Güncel değil ondan!!

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
virus Program guncel o yonde bir sıkıntı yok

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
1- Antivirüs proğramının lisansında sorun olabilir.
2- Antivirüs proğramın güncel olmayabilir ki lisans sorunu varsa güncelleme yapamaz.
3- Antivirüs proğramını Microsoft desteklemiyordur. (çok az bi ihtimal)

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Geri bildirim yapılmadı ben de yapılmış ama olmamış kabul ederek aklıma gelen son ihtimal, anitivirüsü kaldır ve başkasını yükleme tavsiyesinde bulunayım :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
1. Flood Yapma...
2. Forum Kurallarını Oku
3. O Programı Kaldır.
4. Avira AntiVir Personal Var Onu Kur (Bu Sitede Var)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar aklıma şöyle bir ihtimal geliyor pc de sıkıntı olduğu durumlarda kullandığım
Norton ghost
programı var en son geri yükleme yabtıktan sonra bu şekil bir uyarı aldım bundan kaynaklı olabilirmi

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar aklıma şöyle bir ihtimal geliyor pc de sıkıntı olduğu durumlarda kullandığım
Norton ghost
programı var en son geri yükleme yabtıktan sonra bu şekil bir uyarı aldım bundan kaynaklı olabilirmi

Olabilir. :turned:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yanlış anlaşılmak istemem ama maalesef 2 satır yazıyı okumak zorumuza gidiyor ki orada apaçık yazan ve gayet düzgün bir Türkçe ile yazılmış açıklamayı bile okuma zahmetinde bulunmuyoruz :) yapacağın iş önerilenler seçeneğini tıklayıp oradan yazılmıyorsam bilgisayarımı koruyacak farklı bir antivirüs yazılımı kullanıyorum gibi bir şey yazması lazım onu tıklamak olay bu kadar eğer aga ben güvenlik merkezi adına bir hata görmek istemiyorum dersen yönetten güvenlik merkezini devre dışı bırakırsın :)

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yfrog - 440o.jpg
Bu resim daha yardımcı olur

Sorunun hala devam ediyor mu, çözüm buldun mu bilmiyorum?

Ama resme tekrar bakınca sanki altta Spybot-Search & Destroy proğramının alt proğramcığı Tea-Timer'ı gördüm.

Tea-Timer'ı devre dışı bırakınca da sorunun devam ediyor mu? bildiğim kadarıyla Tea-Timer başlangıcı ve Regedit'i yönetmeye yardımcı bir proğramcık. Virüs proğramını herhangi bir şekilde engelleyip etkinliğini geçersiz kılıyor olabilir.

Bu arada sorununu çözmüşsen senin adına sevindim.