as1m
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 80
Arkadaşlar yaşım 17 yaz tatili için iş arıyordum,bizim eve yaklaşık 500mt ilerde bir aktar da annem benim için sormuş işçi lazımmı diye adamda yarın gelsin bi konuşalım diye.Bana 8 de gel dedi gittim 1 saat bekledim hala dükkan açık değildi neyse 11 de geldim açıktı girdim.Konuşmak için oturdum adam yaklaşık 10-15dk kendine gelemedi alkolikti galiba biraz değişik bakınca adama rahatsızım acilden geldim dedide inanmadım nedense.Adam bana bir yapılacak listesi yaptı ve tozdu kayboldu,gezmeye gitti saat 20.00 çıkmam gerekirken 20.45 de çıktım dükkandan.Kısacası içime sinmedi heryer leş gibiydi 2-2.5 saat sadece süpürme ve silmeye gitti,hiçkimse de gelmedi dükkana kasada 80 lira bile yoktu.Ürünlerin sorunlu ve tüketim tarihinin geçmesinden dolayı sanırım.Neyse en son dükkandan çıkarken bana para vermesini bekledim fakat vermedi abi yömye ne olucak dedim..dediki biz senle konuşmadıkmı bir hafta deneme için sonra hallederiz dedi parayı,böyle diyince bende kasada da fazla yok diye sesimi çıkarmadım dedimki kolay gelsin çıktım,arkamdan konuşuruz hallederiz günlüge döneriz filan desede ben seslenmedim.
Babam bana devam et diyor fakat içime sinmedi sizce ne yapmalıyım? Doğrumu yaptım sizce,hiçmi yoktu benim emeğimin karşılığı 10 saat ilk iş günüm olmasına rağmen dükkanda durdum..doğru fazla iş olmadı ama kimse bu dönemde bedava kimseyi çalıştırmaz,öyle küçük çocukta değilim 18 yaşının doldurucam birkaç aya.
Babam bana devam et diyor fakat içime sinmedi sizce ne yapmalıyım? Doğrumu yaptım sizce,hiçmi yoktu benim emeğimin karşılığı 10 saat ilk iş günüm olmasına rağmen dükkanda durdum..doğru fazla iş olmadı ama kimse bu dönemde bedava kimseyi çalıştırmaz,öyle küçük çocukta değilim 18 yaşının doldurucam birkaç aya.