Güncelleme nasıl yapılmalı?

imjustone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Malum xperia s için güncelleme yayınlanmaya başlayacak çok yakında. İlk güncellemem olacağı için nasıl yapılması gerektiği konusunda tereddütlerim var. Öncellikle telefonum rootlu, onu kaldırmam gerekiyo mu? Güncelleme yapmadan önce yedek alıp telefonu fabrika ayarlarına döndürün diyenler var. Seustan güncelleyin diyenlee var. Telefonun update service'inden yedekle+güncelleyle yapın diyenldr var. En doğru yolu nedir bunun ve adım adım anlatabilir misiniz rica etsem?

imjustone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bahsettiğim bu değil. Orijinal güncellemeden bahsediyorum ben. Sony tarafından dağıtılmaya başlanacak olan.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Önce şahsi dosyalarını yedeklersin bu ister telefonun kendi özelliğinden olur ister ekstra bir programla farketmez, rehberi vs zaten gmaile senkronlaman en mantıklısı. Daha sonra güncellemeyi yaparsın, güncelleme yüklenince komple fabrika ayarlarına dönersin yedeklerini geri yüklersin kullanmaya başlarsın kafaya takıalcak bir iş değil merak etme.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bahsettiğim bu değil. Orijinal güncellemeden bahsediyorum ben. Sony tarafından dağıtılmaya başlanacak olan.

Sony'nin dağıtacağı güncellemelerde dikkat edilmesi gereken en önemli olay Telefonun bataryası yeterli seviyede olması. sonrasında ister telefon üzerinden ister Pc üzerinden yapın her hangi bir veri veriniz kaybolmaz. Sorun çıkacağını da sanmıyorum.

imjustone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki rootlu telefonda güncelleme görünür mü? Yoksa önce rootu kaldırmam mı gerekir?