Günaha girmek İstemeyenler için dev arşiv oluşturuyoruz

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bitanede ben yazim :)

Linux ---> Windows Alternatifidir :)

Konu Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Format Factory>Birçok format programının alternatifi ve başarılı
JDownloader ve OrbitDownloader>İndirme programlarının alternatifi(IDM'ye rakipler)
Defraggler>Defrag programı...
Recuva>kurtarma
Speccy>Sistem bilgisi,everest'in rakibi...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Güzel ve etkili bir konu oldu. Sabitliyorum konuyu daha fazla yararlanan olsun diye :)

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm linkleri ilk postta toplamanız iyi olmuş sayfa sayfa dolaşıp ne var diye bakmak yerine ilk postta hepsini görüyoruz teşekkürler :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
neyin alternatifi olur bilmiyorum ama EXA Radio programı da gayet başarılı...tavsiye ediyorum:)

badboy94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel ve yararlı bir konu olmuş. Teşekkürler.
İyi akşamlar...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ah be bide adam akıllı web tasarım programı olsa çok iyi olurdu. Dreamweaver yada Frontpage gibi sağlam ücretsiz alternatif yok.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
WinRAR ve Winamp'a alternatif verilmesini saçma buluyorum.

Avira AntiVir'in listede bulunmamasını da anlayamıyorum.

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostlar linux yükleyin olsun bitsin babalar gibi pardus skypede görüntülü görüşmede var işimizi görüyor

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Diğer not tutma programına alternatif , myNOTE for Desktop.
WinRaR'a alternatif, 7Zip ya da WinMount

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Peazip var hem Winrar'a hem de altyapısını kullandığı halde 7zip'e alternatif. 7Zip'e göre daha kullanışlı buluyorum.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
[MENTION=157408]giresunlu_28[/MENTION]: Oyun konusunda haklısın, biraz fiyatı ucuz olsa alabilsek.
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Ne demek istiyorsun?

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu şu yazılan mesajları silmişsiniz en azından bi okusaydık bakiyim nediyor ham huzur bozucu bir tartışmada oluşturmadikki

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Devletin malı deniz yemeyen keriz demişsin yaa... Bende sensin keriz demiştim.. O kadar merak ettiysen al oku...

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
günah kavramını bu tarz yerlerde kulanmak çok enteresan yani orjinal olmayan bir yazılımı kullanmak günahmı oluyor oda ayrı bi şey.....Oyunların ve orjinal diğer programların pahalı olduğu ülkemizde insanların gelir düzeyini ele aldığınızda insanların internetten illegal yazılım kullanması gayet normal..peki size bişe soracam...Windows her yaptığı işletim sisteminde veya herhangi bir yazılımda eksiklikler oluşturuyor ve bu eksiklikleri gidernmek için ayrı yazılımlar üretip satıyor...yani onlar insanları keriz yerine koyacak bizde illegal yazılım kullandık diye günaha girecez..yani dinin siyasete alet olmasına alıştık zaten de teknolojinin içine girmesi çok enteresan....sen 300 dolara yazılım yap ondan sonra açık varmış efendim düzeltmek için 150 dolarlık başka bi yazılım almanız lazım diye insanları kazıkla ondan sonra günah ..yok bole bişey arkadaşlar..bu kadar düşmeyelim ...bu kadar yanlış kavramlar yanlış düşünceler içinde olmayın...yani diyeceğim şu bunun günahı falan olmaz..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hocam bizi aydinlattigin icin tesekkurler. Sen bi yazilim icat et de, ben onu alip aleme bedava dagitiyim...

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öyle şey olurmuya zaten program yazan adam yazdığı programı illegal yoldan ele geçirileceğini bile bile bunu yazıyor yazmasın ozaman para kazanamıyorsa ki zaten para kazanamayanda yazmıyor zaten :) büyük yazılım devleri parayı kırıyor kurumsal olan alanlarda sahte yazılım bilişim suçu olduğu için. ev kullanıcılarını düşünmüyorlar zaten kimse, örnek microsoft her hafta güncellemeyle birlikte her hafta tüm ev kullanıcılarının kafasını ağrıtabilir -örnek ben sahte win7 kullanıyorum 1 yıldırda gitmedi :) -çokmu zor hayır ama biliyorki onunda bi ilacı var ve olacak yazılım işinden para kazanmak isteyen ya reklamla kazanır veya kurumsal alanda yazılım geliştirerek. geri kalan aman ben ev kullanıcılarına yazıyorum günahları boyunlara sahte yazılım kullanırlarsa demesi ona hiç ama hiçbirşey kazandırmaz tek kazandığı şey zaman kaybıdır,en kıymetli şey.öyle saf gelir saf gider.

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben yazılım icat ettiğimde zaten bedava olur biz sömürgeci değiliz biz milleti keriz yerine koymayanlardanız. size zorla windows kullanın diyen yok linux kullan açık kaynak ki ben onu kullanıyorum o zaman bu linux çıkaran adam büyük günahkar....