Poker1223
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhabalar.Bundan 3 gün önce elektrik gitmişti bende pili çok gitmesin diye yüksek performans dan,güç tasarruf moduna alıp film izlemeye devam ettim.Daha sonra laptop'un pili bitti ve kapandı.Elektrikler geldiğin de açtım güç tasarrufun dan,yüksek performansa çevirdim.3 gün sonra mobily center baktığımda güç tasarrufunda olduğunu gördüm tekrar yüksek performansa çevirdim.1 gün sonra yine aynı şeyi yaptı.Daha sonra kendim bir güç planı oluşturdum bu seferde resimde ki İntel grafik güç planı otomatik değişti.Önceden maksimum performansa almıştım ama kendi otomatik dengeli'ye çekmiş.Bu İntel grafik güç planının maksimum performans da olması gerekmiyor mu? Oyunlarda tam performans için?
Ne zaman yaptığını bilmiyorum konuyu açmadan önce hepsini performansa aldım sonra Pc restart attım İntel seçeneğini performans dan dengeli'ye çekmiş.Belki her Pc kapa aç yaptığım da oluyordur belki de kafasına göre.
Ne zaman yaptığını bilmiyorum konuyu açmadan önce hepsini performansa aldım sonra Pc restart attım İntel seçeneğini performans dan dengeli'ye çekmiş.Belki her Pc kapa aç yaptığım da oluyordur belki de kafasına göre.