mafuxdgg
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
- Merhaba arkadaşlar belirttiğim gibi son bir kaç haftadır bu sorunu yaşıyorum.Normalde bilgisayarım düzgün çalışıyor ve oyunları normal değerlerde oynuyordum.Bu sorunu yaşamaya başladığımda ilk olarak ekran kartı driverlerini kaldırıp temiz bir şekilde kurdum.Kurduktan sonra fps değerleri normale dönmüştü.Ertesi gün bilgisayarı açtığımda 15 20 saniye siyah ekranda bekletip açılmıştı ve yine aynı sorunla karşılaşmıştım.Bundan sonra formatta attım ve 1 2 gün hiç bir sorun olmadan oynuyordum.Fakat bu sabah bilgisayarımı açtığımda tekrar 15 20 saniye siyah ekranda bekletti ve yine aynı fps sorunuyla karşılaştım ve driverleri silip temiz kurmama rağmen bilgisayarı kapatıp tekrar açmama rağmen düzelmiyor.
- Aşşağıda Furmark değerlerini ve sistemimi paylaştım.Bu sorunu yaşadığımda gpu kullanımı %100 e çıkıyor ama sıcaklık 35 36 dereceyi geçmiyor.Normalde furmark testinde 70 derece sıcaklık ve 40 fps ye kadar sonuç veriyordu.
- Sorunumu belirttim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek acaba sorun yazılımsalmı donanımsalmı anlayamadım pek bir bilgim yok bilgisayarım 3 yıllık o kadar eski değil her hangi bir düşme hasar durumu olmadı şimdiden düşünceleriniz için teşekkür ederim