GTA IV Service Pack 2'de çalıştırma

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
BİZİM ÇÖZMEK İSTEDİĞİMİZ ŞEY "RMN40" HATASIDIR!!!

GTA 4(IV) ZATEN SP2(WINDOWS XP SERVICE PACK 2)DE ÇALIŞABİLİYORANCAK BAZI SORUNLAR NEDENİYLE(BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM) OYUN ŞİRKETİ SERVİCE PACK 2'DE OYUNUN ÇALIŞMASINI İSTEMİYORBİLGİSAYARINIZIN SP2 OLUP OLMADIĞINA İSE KAYIT DEFTERLERİNDEN BAKIYOR BİZİM YAPMAK İSTEDİĞİMİZ DE BİLGİSAYARDAKİ DOĞRULAYICI KAYIT DEFTERİYLE OYNAMAK VE BİLGİSAYARIMIZI SP3 GİBİ GÖSTERMEK

ANLAYAN 1 DK'DA YAPABİLİRÇOK KOLAYDIR VE AYNI ZAMANDA GTA 4 VE DirectX 9-10 İÇİN EKRAN KARTINIZIN MODELNE GÖRE İNTERNET SİTESİNDEN GÜNCELLEME YAPARSANIZ DAHA FAYDALI OLACAKTIR

BU BİLGİLERİ BAŞKA SİTELER ALAMAZLARKESİNLİKLE KAYNAK GÖSTERMEK ZORUNDADIRLARBU ANLATIM İLK KEZ BENİM TARAFIMDAN TÜRKÇE OLARAK YAZILMIŞTIR(SİTELERİNE ALMAK İSTEYENLER KAYNAK: TUGAY KEŞT YAZMAK ZORUNDADIRLAR, BU BİR YASAL SORUMLULUKTUR!)

HERKESE KOLAY GELSİN!!!

Kayıt Defterini açıyoruz.

Hkey_Local_Machine/System/CurrentControlSet/Control windowsu seçin sağda

CSD Version diye bir anahtar var service pack 2 kullanıyorsanız 200 değeri
vardır.Anahtarı sağ tıklyın değer verisini 300 yapın ve pcyi yeniden başlatın bilgisayarım sağ tık özellikler diyince service pack 3 yazısını göreceksiniz.

alıntıdır.
Kaynak:GTA4 - GTAIV Service Pack2'de Çalıştırma+Resimli | GTA4 - GTAIV Service Pack2de Çalıştırma+Resimli

Arkadaşlar şimdi kendim konuşayım ben denedim pcyi yeniden başlat yazmıyordu ben girdim anahtarı baktım sp2 gözüküyor pcyi yeniden başlatıyım olur belki dedim ve tekrar açtığımda sp3 olarak gözüküyordu yani service pack 3 yüklemek istemeyenler bunu deyebilirler.Herkese kolay gelsin.

BILO_DAYI_66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende servis pack 4 yaptım. . . =)))
yoksa bi sakıncası olur mu :S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Servis pack 4 çıktı mı ya?

atakan0397

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bunu oyunu yüklemeden önce mi yapmamız gerek??ve hep öyle mi kalmalı :D