- Reaksiyon puanı
- 2,680
Hayır.usb veya cd ile alsam bunlar ile online oynayabilirmiyiz
Hayır.usb veya cd ile alsam bunlar ile online oynayabilirmiyiz
Migrostan kod al ben 40 tl yatırdım toplam bir sıkıntı olmuyor.steam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmu
Steam 100% güvenilir bir çok kez oyun aldım iade verdim. Hiç bir sorun çıkmadı herşey olması gerektiği gibiydi. Rahatlıkla alabilirsiniz.steam 100de100 güvenli mi kart ile ödesem veya inilan kartı alsam olur mu
Bende ininal kartım ile alıyorum. Kartı kaydedersen başka alımlarda bilgileri tekrar girmek zorunda değilsin.inilan kartı alsam o nasıl onun ile alınıyor mu
GTA 5 Resmi PC kutulu versiyonu 7 disk.CD? GTA 5 CD ile dağıtılmaya karar verilseydi en az 100 tane CD olması gerekirdi.
ben güveniyorum ama babam kart vermeyi sevmiyor*İninal üzerinden uygulamasını indirip ücretsiz bir şekilde sanal kart açınız.
*Açtığınız sanal karta babanızın kartından veya Migros, ŞOK marketleri vb. yerlerden para transferini gerçekleştiriniz. (Daha fazla bilgi: ininal Kart Bakiye Yükleme Noktaları | ininal)
*Transfer işleminden sonra sanal kartın bilgilerini uygulama üzerinden öğreniniz ve Steam veya Epic Games üzerinden GTA 5'i satın alınız.
Orijinal olsun ve güvenemiyorum diyorsanız en mantıklı yöntem budur. Steam güvenilir bir uluslararası şirkettir. Dilerseniz bunlarla uğraşmayıp sadece kredi kartı veya herhangi bir banka kartı üzerinden işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
DVD ya da Blu-ray demedim. CD dedim.GTA 5 Resmi PC kutulu versiyonu 7 disk.
Benim dediğimi anlamadığın belli. Ek olarak dediğim doğru bakabilirsin.GTA 5 Resmi PC kutulu versiyonu 7 disk.
Dediğim yöntemi uygulayabilirsiniz.ben güveniyorum ama babam kart vermeyi sevmiyor
Benim dediğimi anlamadığın belli. Ek olarak dediğim doğru bakabilirsin.ben güveniyorum ama babam kart vermeyi sevmiyor
Taşınırken kendi kutulu versiyonumu kaybettim , bende de aşağıdaki videodaki gibi içerik çıktı.DVD ya da Blu-ray demedim. CD dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim dediğimi anlamadığın belli. Ek olarak dediğim doğru bakabilirsin.![]()
böyle yapacağımo zaman inilan kartı alıp yatırırım herkese yardımları için teşekkürler![]()
cd 700 mb olur ama gta 5 90 gbarkadaşlar ben internet alışverişi sevmiyorum bundan dolayı cd ile istiyorum başka yolu yokmu online oynamak için
o ne işe yarıyor ?Grand Theft Auto V: Premium Edition 156,74 TL
bu soruma cevap verecek yokmu?1 görevi kuzenimle birlikte yapabilirmiyiz öyle görevler varmı nasıl yapılıyor?
birlikte görevi nasıl yapabiliyoruz aynı göreve nasıl gireriz yani
Edition’da online mod için 1M dolar parayla başlarsın. Bu parayla araba ev silah vs alırsın. Normal GTA5 te 1M dolar para yok sadece online için o kadar.o ne işe yarıyor ?
bu soruma cevap verecek yokmu?
internetten baktım para araba mülk veriyormuş
1 den fazla edition alınıyormu?
Edition da silah para vb. oluyor silahları hepsi mi oluyor
normal gta5 için ne yapabilirim para olarakEdition’da online mod için 1M dolar parayla başlarsın. Bu parayla araba ev silah vs alırsın. Normal GTA5 te 1M dolar para yok sadece online için o kadar.
Dolandırılma hiç yaşamadımsteam e ben kart numaramı vermek istemiyorum
Blue ray olabilir mi?CD? GTA 5 CD ile dağıtılmaya karar verilseydi en az 100 tane CD olması gerekirdi.