bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,758
Yani kaç yıllık Steam sonuçta tabii ki güvenilirsteam e rahatlıkla kart numaranı verebilirsin SIKINTI OLMAZ
Yani kaç yıllık Steam sonuçta tabii ki güvenilirsteam e rahatlıkla kart numaranı verebilirsin SIKINTI OLMAZ
aslında ben güveniyorum ama babam sevimiyor kart vermeksteam e rahatlıkla kart numaranı verebilirsin SIKINTI OLMAZ
marketten alışveriş yaparken nasıl kart geçiriyorsa aynı mantık. steam uluslararası bişey olmaz vs deaslında ben güveniyorum ama babam sevimiyor kart vermek
güncel fiyatına bakabilirsin. İstek listene eklersen indirmlerden haberdar olursungta 5 steam da kaç tl?
teşekkürlermarketten alışveriş yaparken nasıl kart geçiriyorsa aynı mantık. steam uluslararası bişey olmaz vs de
Onun için sunucu kiralamanız lazım diye biliyorum. Ama eğer aynı internete bağlıysanız sunucu olmadan oynayabilirsiniz. Bedava kişiye özel sunucu veren bazı siteler var minecraft için gta için olanlarda vardır belki.aynı mapde sadece 2 mizin olduğu map oluyormu sadece 2 miz
aynı internette değil ama yakın olan bir internetteOnun için sunucu kiralamanız lazım diye biliyorum. Ama eğer aynı internete bağlıysanız sunucu olmadan oynayabilirsiniz. Bedava kişiye özel sunucu veren bazı siteler var minecraft için gta için olanlarda vardır belki.
Sunucuya gerek yok, ikisi de kendi hesaplarından girecek biri invite only session başlatacak ve oynayacaklar.Onun için sunucu kiralamanız lazım diye biliyorum. Ama eğer aynı internete bağlıysanız sunucu olmadan oynayabilirsiniz. Bedava kişiye özel sunucu veren bazı siteler var minecraft için gta için olanlarda vardır belki.
Atmden kartsız işlem menüsünü seçeceksiniz istediği bilgileri vererek işlem yapacaksınız. Veya isterseniz banka/kredi kartından sanal karta para gönderebilirsiniz. Verilen iban numarasına açıklama kısmına kart barkodu yazılarak gönderiliyordu ininalda. Paparadada benzer bir şekilde oluyor.birde sanal karta nasıl para yatırılıyor
ininal al. kendi kartınla istediğin gibi kullanırsın hem kimse de karışamaz. ininal kart'a şoktan para da atarsınbirde sanal karta nasıl para yatırılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı
aynı internette değil ama yakın olan bir internette
Yüklerken ayrı komisyon alıyor çekerken ayrı komisyon alıyor aylık ayrıca para alıyor. Onun yerine kart ücreti bile olmayan papara alırsa çok daha iyi olur.ininal al. kendi kartınla istediğin gibi kullanırsın hem kimse de karışamaz. ininal kart'a şoktan para da atarsın
Onlar hakkında pek bilgim yok ama bildiği kadarıyla mesela 1ml para ile başlıyorsun araban oluyor gibi.. diye bilmekteyim zaten ürün açıklamasında ayrıcalıkları yazar.gta 5 edition var onlarda ne oluyo (en iyisinde)
160gta 5 steam da kaç tl?
bide internet kafeden alıcaksan cd yi oynayamazsın online oynamak için orjinal oyun gerek cd satılıyor ama cd ile yüklemesi çok uzun sürüyor 5,6 tane cd si varherkese yardımlarınız için teşekkürler![]()
gta 5 edition var onlarda ne oluyo (en iyisinde)
usb bellek ama 256 gb falan olması lazımarkadaşlar ben internet alışverişi sevmiyorum bundan dolayı cd ile istiyorum başka yolu yokmu online oynamak için
132 de olurusb bellek ama 256 gb falan olması lazım![]()
Knk max 10 tl ye gta 5 olan epic hesapları satıyolar onlara bakabilirsingta 5 steam da kaç tl?
o kadar var ama online oynanıyormuusb bellek ama 256 gb falan olması lazım![]()
İki ayrı gta 5 istiyorsun yanlız. Kuzeninle oynayabilmek için 2 ayrı steam hesabından 2 ayrı gta 5 alman gerek. 1 hesapla olmaz yani.o kadar var ama online oynanıyormu
birde playlist nasıl açarım ver 2 kişi oynasak 1 playlist de ?
İki ayrı gta 5 istiyorsun yanlız. Kuzeninle oynayabilmek için 2 ayrı steam hesabından 2 ayrı gta 5 alman gerek. 1 hesapla olmaz yani.
İnternetten araştır biraz bulursun cüzdan kodu alabileceğin yerleri ama gta 5 şuan indirimde ise yani 80 lira ise 160 liralık kod alman lazım ki 2 tane alıp kuzenine verebilesin birini.steam cüzdan kodu hiç kullanmadım nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor
birine hediye edebiliyormuyuz cüzdan kodunuİnternetten araştır biraz bulursun cüzdan kodu alabileceğin yerleri ama gta 5 şuan indirimde ise yani 80 lira ise 160 liralık kod alman lazım ki 2 tane alıp kuzenine verebilesin birini.
Steam hesabınız varsa ikinizinde cüzdan kodunu aldığınızda size kod gelir o kodu hesabınıza girersiniz. Hediye etmeye gerek yok yani.birine hediye edebiliyormuyuz cüzdan kodunu