Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
soruda sorduğum gibi gta 5 cd si alcam pc ye yüklicem sonra kuzenimin pc sine yüklicem 2 miz beraber oynican online şekilde oynayabilirmiyiz nasıl?
CD? GTA 5 CD ile dağıtılmaya karar verilseydi en az 100 tane CD olması gerekirdi.soruda sorduğum gibi gta 5 cd si alcam pc ye yüklicem sonra kuzenimin pc sine yüklicem 2 miz beraber oynican online şekilde oynayabilirmiyiz nasıl?
2 tane cd alsam birini kendi pc me birini kuzenimin pc sine taksak pc lerimizin içine atsak olur muCD? GTA 5 CD ile dağıtılmaya karar verilseydi en az 100 tane CD olması gerekirdi.
internetten almak ZORUNDASINarkadaşlar ben internet alışverişi sevmiyorum bundan dolayı cd ile istiyorum başka yolu yokmu online oynamak için
steam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmuinternetten almak ZORUNDASIN
Olur. Steam şart değil diğer platformlarda da ucuza bulunabiliyor.steam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmu
Tabikide olur ama cüzdan kodu için yine kartını bağlaman gerekir.steam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmu
Paparadan sanal kart oluştur ona kaç paraysa kendi kartından gönder veya atmden kartsız işlem kısmından yatır. Sanal kartla öde. İşin bitincede sanal kartı sil böylece çalınma riski 0 oluyor. Cüzdan koduylada almak mümkün.steam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmu
Hayır kart bağlamasına gerek yok.Tabikide olur ama cğzdan kodu için yine kartını bağlaman gerekir.
Peki parasını nasıl ödüyoruz steam eHayır kart bağlamasına gerek yok.
Evet tabikide oynarsın. Social Club hesabı açtıracak büyük ihtimalle. Social club hesabı ise online a bağlanmanı sağlayacak.steamdan aldığım gta5 ile kuzenimle aynı mapde oynayabilirmiyiz
Orijinal aldığınız sürece her şekilde oynayabilirsiniz.steamdan aldığım gta5 ile kuzenimle aynı mapde oynayabilirmiyiz
Görev yaparak para kazanabilirsin map de yüzlerce görev var zaten oyuna girince göreceksin.birde gta 5 de para nasıl kasılıyor
Gta online'ı kastediyorsun sanırım. Soygun yaparak, görev yaparak.birde gta 5 de para nasıl kasılıyor
Rica ederim iyi eğlenceler.hepinize çok teşekkürler![]()
görevlerde cinsellik varmıGta online'ı kastediyorsun sanırım. Soygun yaparak, görev yaparak.
görevlerde cinsellik varmı?Görev yaparak para kazanabilirsin map de yüzlerce görev var zaten oyuna girince göreceksin.
Bazı görevlerde var ama azınlıkta.görevlerde cinsellik varmı
çıplaklık yoksa iyiBazı görevlerde var ama azınlıkta.
Yani GTA bu illa vardırgörevlerde cinsellik varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
görevlerde cinsellik varmı?
Online modda yok diye biliyorum. Offline modda bir kaçında var.görevlerde cinsellik varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
görevlerde cinsellik varmı?
steam e rahatlıkla kart numaranı verebilirsin SIKINTI OLMAZsteam e ben kart numaramı vermek istemiyorum gta 5 kaç tl ise cüzdan kodu alsam o kodu yazıp alsam olurmu
gta 5 steam da kaç tl?hepsiburada trendyol gibi yerlerden steam cüzdan kodu alıp bunu steamda kullanabilirsin illaki steama kart bilgilerini girmene gerek yok ben zaten kart bilgilerini girmeni tavsiye etmiyorum