gta 4 neden fazla eleştiri aldi

gamercat

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
282
optimizasyonu kötü olabilir ama genel olarak baya iyi oyun neden sevmediler anlamadim
Ekran Görüntüsü (5).png

oyun iyi puan almiş ama çevremdekiler oyunu linçliyor
siz hangi tarafindan memnun kalmadiniz

Reaksiyon puanı
1,056

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Çünkü genelde şikayet edilen kısım oyun optimizasyonu, benim PC'de de bizzat o optimazasyon sorunları yaşadım.

gamercat

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
282

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
bence de
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklisiniz bende o sorunu yaşiyorum
Yapımcı da söyledi kullanılan grafik motorundan kaynaklı oyun biraz daha karanlık ve optimizasyon sıkıntılı çıktı. Ama iyi ki de karanlık temada çıkmış ayrı bir havası var. Bence çoğu yönüyle GTA5 den daha iyi bir oyun. Her ne kadar açık dünya olsa da gta 5 gibi bi oraya bi buraya gittiğiniz bir hikayeden ziyade daha çizgisel. Benim de favori oyunlarım arasında kendisi. Fall Guys gibi bir oyuna 40 TL para verip daha hayatında hiç medal of honor veya mafia gibi serileri oynamamış insanlar GTA 4 ü kötülüyor. Takılma çok oyun gayet güzel

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ben sevdim oyunu ya sevmeyenler sadece FPS`ye takılan gurup gözümde.
Arka sokaklar mafyaları gibi senaryosunu beğeniyorum.
Verilen çoğu görevde biraz anlaşılıyor kara dünya adamlarının neler çektiğini.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
İyi bir oyun olmasına rağmen bir sürü eleştiri almasının iki sebebi var.
1-GTA SanAndreasda harita boyutunu arşa çıkaran Rockstar GTA serisinin yeni oyununda haritayı küçük tuttu. Oyuncular GTA SAdan ötürü doğal olarak GTA4de daha büyük bir harita beklemişlerdi ama istedikleri olmadı.

2- Diğer sebep optimizasyon sorunlarıdır. PC versiyonunu direkt olarak konsoldan port ettiler. Buda doğal olarak optimizasyon sorunlarına neden oldu. Şahsen en sevdiğim GTA oyunlarından biridir. Hikaye olarak en beğendiğim iki GTA serisindendir ( Hikaye olarak GTAVC ve GTA4 benim favorilerim) Modern bilgisayarlarda çalışma ve optimizasyon sıkıntısı göstermektedir. Buna rağmen severek oynadım.
Optimizasyon sorunlarından kastım Harici ekran kartını görmemesi. Belleği yanlış okuması, Gereksiz FPS dropları v.b.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ayrıca Fizik kuralları ve efektleri tarafında Gta serilerinde En iyisi