Göz Yormayalım Yorumlarımıza Dikkat Edelim

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumda yapılan yorumların bazıları çok fazla iç içe olunca okumak zorlaşıyor.

Belki bu hatayı zaman zaman ben de yapmışımdır.Ama dikkat etmek herkesin yararına olacaktır.

Daha iyi anlaşılması için örnek vermek istiyorum uzun uzun anlatmak yerine:),

Göz yoran yoruma örnek:
****** ******** *** ****** ***** ******** *** ******** **** **** ******* ***** ** ******* ***** ****** ****** ********** ***** *** ******** ** ***** ***** ********** ***** **** ********** *** ***** *********** *** ******** **** **** *** *** *********** ***** ******* ******** ******* ****** ****** *** *** ******** ** **** ***** ********** *** ****** **** ****** ****** ***** ********** *** ****** *** **** *** ** ******* ****** ******** *** ** *** *** **** ** ** ** *******.******************** *** ********** *** **** *** * ******** **** ********** *** ******** ***** ** ** ** *** * ** * * * ******** **************** * ** * **** ** ***** ******* ** ***** **** ***** ***** ***** *** ***** *** ** ****** **** *** **** ** **** * ***** ** *****

Göz Yormayan örnek:

**** ****** *** ********** ****** ************ ****** *** *********** ******************

***** ******** *********** ************ ********************* ****** **** ************

*** ******** ***************** **** ****** ******** ************** *** ***************
*** ********* ** ***** ****** ****************** ****** ***** ******* ******** **********

*** ********** *** ******* ************ ********************************************

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu duruma her zaman dikkat etmişimdir. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ne güzel işte..Bazen öyle yorumlar okuyorum ki gözlerim yoruluyor.Ama bu konuya yeteri kadar ilgi olmadı demekki herkes memnun:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Uzun yorum yazanlar dikkat ederse süper olur yoksa bi tartışmalı konu daha okursam gözleri kaybedicem :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
evet bende dikkat ederim fakat çok fazla uzun yazı yazmam

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
eed çok güzel bir konuya değinmişsin.Boşluk bırakmadan yazınca hiç okuyasım gelmiyor.Hele birde yazı baya uzunsa....

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ben içiçe olanlarının bazılarını okumuyorum bile. ya bu çok uzun okuyamam şimdi onu diye :D Aralıklı yazmak en iyisi. ZorhaK farkındaysan seni ilk defa takdir ediyorum :d teşekkürler düşüncen için.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Valla göz möz kalmadı bende artık..:):D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim gözlerde de yanma oluyor bazen :( 15-18 saat internette/bilgisayar başında :(

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Valla uyarı için teşekkürler. Katılmamak elde değil..

Güzel ve ince düşünülmüş :)