eymo Öğrenci Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 3 Puanları 3 Yaş 25 13 Temmuz 2023 #1 Gow açan pc (ideapad gaming) Eskiden sorunsuz oynuyabiliyordum ancak şimdi kasarak oynuyabiliyorum. Nedenini anlamadım nasıl çözerim? Son düzenleyen moderatör: 13 Temmuz 2023
Gow açan pc (ideapad gaming) Eskiden sorunsuz oynuyabiliyordum ancak şimdi kasarak oynuyabiliyorum. Nedenini anlamadım nasıl çözerim?
N neptün yüksel Asistan Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 257 Reaksiyon puanı 100 Puanları 43 Yaş 24 13 Temmuz 2023 #2 RAM darboğazı oluyordur. Eskiden bu yana bilgisayardan neler değişti? Upvote 1 Downvote
eymo Öğrenci Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 3 Puanları 3 Yaş 25 14 Temmuz 2023 #3 neptün yüksel dedi ki: RAM darboğazı oluyordur. Eskiden bu yana bilgisayardan neler değişti? Genişletmek için tıkla ... Tamam hallettim kardeşim.... nedense oyun varsayılan ekran kartını intel(R) uhd yapmış... bu yüzden kasma olmuş hallettim Upvote 0 Downvote
neptün yüksel dedi ki: RAM darboğazı oluyordur. Eskiden bu yana bilgisayardan neler değişti? Genişletmek için tıkla ... Tamam hallettim kardeşim.... nedense oyun varsayılan ekran kartını intel(R) uhd yapmış... bu yüzden kasma olmuş hallettim