MuradAllahverdi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İnanmayacaksın tabii ki de onlar AdSense den geliyor sen tıklarsan senden onun kadar para alabilirSizce güvenmelimiyim cevaplandırırsaanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 75607Ekli dosyayı görüntüle 75608Ekli dosyayı görüntüle 75609
Kesinlikle inanma. Dediğim gibi AdSense onlar inanma paranı çekerler 2 dakikadaBana Googledan böyle bir bildiriş geldi bana söylüyorlar ki Galaxy S10 kazandın ve telefonu almak için benden 1 dolar istiyor siz bu fotoğraflara bakıp bana bir yol gösterirmisiniz güvene bilirmiyim yoksa yok bilmiyorum ne olur yardımcı olun
krşm al diyene kadar sorcan heralde?Googledan geldiği söyleniyor bende ona göre arada kaldım bilmiyorum inanayım yoksa yok altda yorumlara da bakıyorum yorumlarda her kes telefonun geldiğini söylüyor her kes Google a teşekkür ediyor bende bu yüzden emin olamıyorum seçilmiş 100 kişiden olduğum söyleniyor
Google logosu yapıştırmış dolandırıcıdır onlarGoogledan geldiği söyleniyor bende ona göre arada kaldım bilmiyorum inanayım yoksa yok altda yorumlara da bakıyorum yorumlarda her kes telefonun geldiğini söylüyor her kes Google a teşekkür ediyor bende bu yüzden emin olamıyorum seçilmiş 100 kişiden olduğum söyleniyor
awda00 aynen?? Sebebini biliyor musun??Neden veriyorlarmış ?![]()
Dolandırmak için galiba ?awda00 aynen?? Sebebini biliyor musun??
Tabii ki deDolandırmak için galiba ?