Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
burak_ozturk et live.com ama benim analytics, adsense, adwors filan hep bu maile dahil. Googleda da kullanıyorum yani bu adrese alabilir miyim? :) Olmazsa buraksworld et gmail.com :)

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
burak_ozturk@live.com ama benim analytics, adsense, adwors filan hep bu maile dahil. Googleda da kullanıyorum yani bu adrese alabilir miyim? :)

davetiyeyi gönderdim kardeş
googleda oturumunuzu açıyorsunuz plus.google.com girin sayfanın aşagısında daha fazla bilgi alın linki var ona tıklayın açılan sayfada üst tarafta kayıt ol butonu çıkıyor ona tıklarsanız giriş yapabilirsiniz

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google+, sınırlı Alan Deneme Sürümünde
Şu an için az sayıda kullanıcıyla deniyoruz ancak Google+ projesinin herkes için hazır olması uzun sürmeyecektir. Bize e-posta adresinizi bırakırsanız daha fazla kullanıcı davet edeceğimiz zaman ilk olarak sizi haberdar ederiz.

Beni Haberdar Et

Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.

Hocam bu çıkıyor

o sayfanın biraz aşagısında daha fazla bilg al linkleri var ona tıklayın kaydol butonu çıkıyor ona tıklayacaksınız

petek.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de en altta daha fazla bilgi ala tıklayınca sonra katılın yazısı çıkıyor, ona da tıklayınca beni haberdar et diyor. Yani kayıt bilgisi falan çıkmıyor..

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de en altta daha fazla bilgi ala tıklayınca sonra katılın yazısı çıkıyor, ona da tıklayınca beni haberdar et diyor. Yani kayıt bilgisi falan çıkmıyor..

o zaman davetiyeniz aktif olmamıştır biraz sonra tekrar deneyin yada gmailinizi tekrar yollayın daveti yollayım

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostlar bir tane de bana gönderirseniz sevinirim.

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bir de şu gmail e alsam: buraksworld et gmail.com :) Teşekkürler :)

petek.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

tşkler, yine gelmemiş gelecek mi gelmeyecek bilmiyorum ama öğlen vakti hotmail'e ilk gönderdiğinde gelmişti davetiye ama ondan nasıl yapıldığını çözemedim. Hotmailden gmail girişine nasıl giriş yapılır çözemedim açıkcası..

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkler, yine gelmemiş gelecek mi gelmeyecek bilmiyorum ama öğlen vakti hotmail'e ilk gönderdiğinde gelmişti davetiye ama ondan nasıl yapıldığını çözemedim. Hotmailden gmail girişine nasıl giriş yapılır çözemedim açıkcası..

zaten davetiye gelmiyor siz direk google hesabınıza girin daha önce söylediğim işlemi tekrarlayın olacaktır en kısa sürede emin

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende geldim arkadaşlar :) işi olan varsa davetiye gönderme işini devralabilirim

Arazion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba

serkancelik037 [et] hotmail.com a google plus davetiyesi istiyorum. teşekkürler.

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Teşekkür ederim. Henüz gelmedi fakat sanırım biraz beklememiz gerekecek. Sağolun.

petek.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten davetiye gelmiyor siz direk google hesabınıza girin daha önce söylediğim işlemi tekrarlayın olacaktır en kısa sürede emin

anladım. Hotmaile davetiye linki gelince öyle zannettim Dediğinizi adım adım uyguladım ama maalesef her seferinde beni haberdar et yazısı çıkıyor karşıma.. Şansım yok demekki :)

önce gmail'e girişi yapıyorum, sonra onun üzerinden adres çubuğuna plus.google.com yazıyorum sonra en alttaki daha fazla bilgi edinine tıklıyorum ondan sonra katılına tıklıyorum ve daha fazla bilgi diyor. Sizin dediğiniz gibi davetiye onaylanmıyor olabilir.

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim. Henüz gelmedi fakat sanırım biraz beklememiz gerekecek. Sağolun.
hocam zaten davetiye gelmiyor.. sen direk gmailine gir ondan sonra adres çubuğuna plus.google.com yaz.. ordan profil bilgilerini istiyor hemen kayıt ol.

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anladım. Hotmaile davetiye linki gelince öyle zannettim Dediğinizi adım adım uyguladım ama maalesef her seferinde beni haberdar et yazısı çıkıyor karşıma.. Şansım yok demekki :)

önce gmail'e girişi yapıyorum, sonra onun üzerinden adres çubuğuna plus.google.com yazıyorum sonra en alttaki daha fazla bilgi edinine tıklıyorum ondan sonra katılına tıklıyorum ve daha fazla bilgi diyor. Sizin dediğiniz gibi davetiye onaylanmıyor olabilir.

maili ver tekrar yollayayım davetiyeyi...

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gmail olmuyor hotmail mi versem tekrar acaba.

Ordan da nasıl giriş yapılacağını bilmiyorum ama.. Google hesabına hotmail hesabından nasıl girilir ki..

forrea@gmail.com
petek88@hotmail.com

İkisinede yolladım... gmail hesabından gmaile gir.. ondan sonra plus.google.com yaz adres çubuğuna enter'a bas.. eğer hala kayıt çıkmadıysa.. anasayfanın altında daha fazla bilgi al bölümü var ona tıklayın sonra çıkan sayfada katıl butonu çıkıyor ona tıklarsanız direk kayıt olabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...