burak_ozturk@live.com ama benim analytics, adsense, adwors filan hep bu maile dahil. Googleda da kullanıyorum yani bu adrese alabilir miyim?![]()
Google+, sınırlı Alan Deneme Sürümünde
Şu an için az sayıda kullanıcıyla deniyoruz ancak Google+ projesinin herkes için hazır olması uzun sürmeyecektir. Bize e-posta adresinizi bırakırsanız daha fazla kullanıcı davet edeceğimiz zaman ilk olarak sizi haberdar ederiz.
Beni Haberdar Et
Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.
Hocam bu çıkıyor
Arkadaşlar bende davetiye alabilirmiyim.
kttekin@gmail.com
göderildicaglaryldz522@gmail.com bi davetiyede ben alıyım deneyelim![]()
bende de en altta daha fazla bilgi ala tıklayınca sonra katılın yazısı çıkıyor, ona da tıklayınca beni haberdar et diyor. Yani kayıt bilgisi falan çıkmıyor..
öğlen vakti arkadaş yollamıştı ama baktım halaa gelmemiş, bide sizden deniyelim o zaman
forrea@gmail.com
öğlen vakti arkadaş yollamıştı ama baktım halaa gelmemiş, bide sizden deniyelim o zaman
forrea@gmail.com
tekrar gönderdimöğlen vakti arkadaş yollamıştı ama baktım halaa gelmemiş, bide sizden deniyelim o zaman
forrea@gmail.com
gönderildiDostlar bir tane de bana gönderirseniz sevinirim mehmetdal@gmail.com
gönderildibir de şu gmail e alsam: buraksworld et gmail.comTeşekkürler
![]()
gönderilmiştir
tşkler, yine gelmemiş gelecek mi gelmeyecek bilmiyorum ama öğlen vakti hotmail'e ilk gönderdiğinde gelmişti davetiye ama ondan nasıl yapıldığını çözemedim. Hotmailden gmail girişine nasıl giriş yapılır çözemedim açıkcası..
Bende dışarı çıkmayı planlıyordum ama abimi pc başından kaldıramadımBende geldim arkadaşlarişi olan varsa davetiye gönderme işini devralabilirim
zaten davetiye gelmiyor siz direk google hesabınıza girin daha önce söylediğim işlemi tekrarlayın olacaktır en kısa sürede emin
hocam zaten davetiye gelmiyor.. sen direk gmailine gir ondan sonra adres çubuğuna plus.google.com yaz.. ordan profil bilgilerini istiyor hemen kayıt ol.Teşekkür ederim. Henüz gelmedi fakat sanırım biraz beklememiz gerekecek. Sağolun.
gönderdimmerhaba
serkancelik037 [et] hotmail.com a google plus davetiyesi istiyorum. teşekkürler.
anladım. Hotmaile davetiye linki gelince öyle zannettim Dediğinizi adım adım uyguladım ama maalesef her seferinde beni haberdar et yazısı çıkıyor karşıma.. Şansım yok demekki![]()
önce gmail'e girişi yapıyorum, sonra onun üzerinden adres çubuğuna plus.google.com yazıyorum sonra en alttaki daha fazla bilgi edinine tıklıyorum ondan sonra katılına tıklıyorum ve daha fazla bilgi diyor. Sizin dediğiniz gibi davetiye onaylanmıyor olabilir.
maili ver tekrar yollayayım davetiyeyi...
gmail olmuyor hotmail mi versem tekrar acaba.
Ordan da nasıl giriş yapılacağını bilmiyorum ama.. Google hesabına hotmail hesabından nasıl girilir ki..
forrea@gmail.com
petek88@hotmail.com