Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanırım üye alımıda, davetiye sistemide askıda ki zaten sayfasında benzer şeyler yazıyor, gerçi aceleside yok zaten site hazır olduğunda herkes rahatca üye olacaktır kasmaya gerek yok.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vayy bak ben emre0989 a gönderdim adam davetiyeyi almış üye olmuş şimdide yardıma gelmiş eyvallah :)

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana saat sabah 11den beri herhangi bir davetiye gelmedi belki 12 saattir davetiye istemediğim insan kalmadı :(
arkadaş atlamış olabilir farkında olmadan.Mail adresinizi tekrar yazabilirmisiniz.
mail adresinizle google hesabınıza girdikten sonra plus.google.com sayfasına girmeyi denedinizmi ?

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.

https://plus.google.com böyle bir uyarı var, banada davetiye gelmedi, sanırım bir sorun var gibi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar harikasınız. Davetiye gönderen herkese teşekkür ediyorum :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
yetişemiyosanız burda bende atabilirim arkadaşlar. Burda pek olamıyorum yoksa siteme bakın ordan haber edin bi şekilde yollarım işte

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@byefsane Estağfurullah burada ki herkes yardımlaşmayı seviyor haliyle bizim iştahımız geliyor :) Ne yaptık ki abi bana da siz göndermiştiniz davetiyeyi :)

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sonundaaaaaaaaaaaa!!!!! Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... Mail gelmedi ama gmail hesabımdan direk plus.google.com yazıp girdim.. Çalıştı şu anda sistemdeyim... Bende artık davetiye gönderebilirim isteyenlere!!!! Sonunda.. Çok teşekkür ederim herkese!!

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@fubar35 Vallahi senden çok ben sevindim :) 8 kez davet ettim gitmeyince dert ettim 11 kez daha gönderdim yakında mail yağmuruna tutulursun :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sizler gibi duyarlı üyelerimizin sayesinde shiftdelete google + davetiye yazınca googlede ilk sırada. İyi ki varsınız arkadaşlar :)

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Soyakan çok teşekkür ederim!!! =) Sabahın 11inden beri girmeye çalışıyorum =)))

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sizler de iyi ki varsınız ki böyle bir platformda bizleri bir araya getirip kardeş kazandırıyorsunuz.

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonundaaaaaaaaaaaa!!!!! Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... Mail gelmedi ama gmail hesabımdan direk plus.google.com yazıp girdim.. Çalıştı şu anda sistemdeyim... Bende artık davetiye gönderebilirim isteyenlere!!!! Sonunda.. Çok teşekkür ederim herkese!!
Arkadaşlar benimde anlatmak istediğim tam olarak buydu fubar35 rumuzlu arkadaşımızın yaptığı gibi yapın

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bana da gelmedi :D

mhg3577 et gmail nokta com

Tekrar gönderirseniz sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...