Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davetiyeler gnderilmiştir. Arkadaşlar ben gönderiyorum. Ama size geç gidebilir o konuda gerisi Google+ a kalmış size net bir bilgi veremeyeceğim ama çoğu arkadaşlarımız gündüz üye oldular şuan durum nedir bilmiyorum. Ama er yada geç herkese davetiye gelecektir.
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
Arkadaşlar gönderdiğim davetiye sayesinde üye olan arkadaşlarımız Google+ sayfama teşekkür ediyorlar demek ki oluyor ama yavaşlık söz konusu olabilir. Şuan davetiye sistemiyle üye alıyor Google+ servisi daha sonra davetiyesiz herkese üyeliği ne zaman aktif eder bilemeyeceğim. Davetiyeleriniz geçte olsa gelecektir.
@melihkayar davetiyeniz gönderilmiştir. Arkadaşlar eğer üyelik aktif değilse maillerinizi saklayın arada sırada kontrol edin yoğunluktan dolayı Google+ geçici süre üyeliği durdurmuş.
@tollgaes Kesin gelir kardeşim ama ne zaman gelir bilemiyorum. Keylogger bana davetiye gönderdi akşam ama sabah 10 da geldi bekledim sabrettim bugünde sizlere yardımcı olmaya çalşıyorum.