Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Davetiyeler gnderilmiştir. Arkadaşlar ben gönderiyorum. Ama size geç gidebilir o konuda gerisi Google+ a kalmış size net bir bilgi veremeyeceğim ama çoğu arkadaşlarımız gündüz üye oldular şuan durum nedir bilmiyorum. Ama er yada geç herkese davetiye gelecektir.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@ap4che gönderilmiştir.

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Arkadaşlar gönderdiğim davetiye sayesinde üye olan arkadaşlarımız Google+ sayfama teşekkür ediyorlar demek ki oluyor ama yavaşlık söz konusu olabilir. Şuan davetiye sistemiyle üye alıyor Google+ servisi daha sonra davetiyesiz herkese üyeliği ne zaman aktif eder bilemeyeceğim. Davetiyeleriniz geçte olsa gelecektir.

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler benim ki olmuş :))) mail adresine bişey gelmiyor galiba anladığım kadarıyla.direk plus sayfasına girince oldu.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@emre0989 hatırlamıyorum ama gönderilmedi ise de şimdi gönderdim :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar google davetiye sistemi ile üyeliği kısa bir süre durdurmuş .

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@melihkayar davetiyeniz gönderilmiştir. Arkadaşlar eğer üyelik aktif değilse maillerinizi saklayın arada sırada kontrol edin yoğunluktan dolayı Google+ geçici süre üyeliği durdurmuş.

tollgaes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davet alabilirmiyim şimdiden teşekürler tollgaes@gmail.com

maxisio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yazık ki benim de davetiyem gelmedi hala, bir daha kontrol etmeniz mümkün mü? yada linki bana siz mail olarak atsanız...

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu gün içerisinde davetiye sahibi olanlardan üyeliğini aktifleştirebilen var mı? Çünkü dünden beri var olan davetiyeleri bir türlü aktifleştiremedim.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@tollgaes Kesin gelir kardeşim ama ne zaman gelir bilemiyorum. Keylogger bana davetiye gönderdi akşam ama sabah 10 da geldi :) bekledim sabrettim bugünde sizlere yardımcı olmaya çalşıyorum.

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bana saat sabah 11den beri herhangi bir davetiye gelmedi belki 12 saattir davetiye istemediğim insan kalmadı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...