• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davetiyeler gnderilmiştir. Arkadaşlar ben gönderiyorum. Ama size geç gidebilir o konuda gerisi Google+ a kalmış size net bir bilgi veremeyeceğim ama çoğu arkadaşlarımız gündüz üye oldular şuan durum nedir bilmiyorum. Ama er yada geç herkese davetiye gelecektir.

@ap4che gönderilmiştir.

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Arkadaşlar gönderdiğim davetiye sayesinde üye olan arkadaşlarımız Google+ sayfama teşekkür ediyorlar demek ki oluyor ama yavaşlık söz konusu olabilir. Şuan davetiye sistemiyle üye alıyor Google+ servisi daha sonra davetiyesiz herkese üyeliği ne zaman aktif eder bilemeyeceğim. Davetiyeleriniz geçte olsa gelecektir.

teşekkürler benim ki olmuş :))) mail adresine bişey gelmiyor galiba anladığım kadarıyla.direk plus sayfasına girince oldu.

@emre0989 hatırlamıyorum ama gönderilmedi ise de şimdi gönderdim :)

Arkadaşlar google davetiye sistemi ile üyeliği kısa bir süre durdurmuş .

@melihkayar davetiyeniz gönderilmiştir. Arkadaşlar eğer üyelik aktif değilse maillerinizi saklayın arada sırada kontrol edin yoğunluktan dolayı Google+ geçici süre üyeliği durdurmuş.

bende davet alabilirmiyim şimdiden teşekürler tollgaes@gmail.com

Ne yazık ki benim de davetiyem gelmedi hala, bir daha kontrol etmeniz mümkün mü? yada linki bana siz mail olarak atsanız...

Bu gün içerisinde davetiye sahibi olanlardan üyeliğini aktifleştirebilen var mı? Çünkü dünden beri var olan davetiyeleri bir türlü aktifleştiremedim.

@tollgaes Kesin gelir kardeşim ama ne zaman gelir bilemiyorum. Keylogger bana davetiye gönderdi akşam ama sabah 10 da geldi :) bekledim sabrettim bugünde sizlere yardımcı olmaya çalşıyorum.

bana saat sabah 11den beri herhangi bir davetiye gelmedi belki 12 saattir davetiye istemediğim insan kalmadı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...