Google Chrome'u Güncelleyin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Web tarayıcısını son hızla geliştirmeye devam eden Google'ın Chrome için çıkardığı son güncellemenin detayları burada.

Chrome geliştirici kanalında yapılan yeni güncellemede daha çok çökmeler ve hatalar hedef alındı. FoxIt Reader ile sorun yaşayanların huzura kavuştuğu Google Chrome 2.0.173.1 sürümü, sayfa kaydetmeyi iptal ettiğinizde yaşanan çökmenin de önüne geçiyor. Geliştirici kanalına geçmek için, Google Chrome kanal değiştirme aracını indirerek Dev kanalına geçmeniz gerekiyor.

:: Google Chrome'u ücretsiz indirin.
:: Google Chrome kanal değiştirme aracını indirin.
:: Yeni Chrome güncellemelerini forumda tartışıyoruz.

Bilgi İçin : Google Chrome
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben güncelleme yapmadım ama benim sürümde 2.0.173.1 olarak gözüküyor. Neden acaba?

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Chrome iyiye gidiyor da ne zaman linux sürümü çıkacak bunun yaw... Bekle bekle bihal olduk.

hll1996 Chrome bu yapar tabi.:)
Sen dev kanalındasın ondan. Zaten Chrome hep kendi kendine güncelleniyr.

memo.35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. ile 2 nin arasında ne fark var 2 sizin sitenizden indiremiyom.1 iniyor. (Geliştirici kanalına geçmek için, Google Chrome kanal değiştirme aracını indirerek Dev kanalına geçmeniz gerekiyor)onu indirdim fakat nasıl kullanacagımı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

jacobuzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya dalgamı geciyorsunuz verdiğiniz link hep 1.0.154.153 indiriyor.önce neyi hangi linki verdiğinizi bir kontrol edin sonra haber yapın.yoksa dikkat cekmek icinmi yapıyorsunuz.ayıp ayıp...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
"chromechannel-2.0.exe" ile DEV" kanalını seçerseniz bi süre sonra 2. sürümü yüklenir..