Google Chrome Şimdi Mac'te

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Google'ın web tarayıcısını Mac bilgisayarlarda kullanmak artık mümkün. Geliştirici önsürümünü buradan indirin.

Gecelik önsürümleri sevmiyor, fakat Google Chrome'u Mac bilgisayarınızda bir an önce denemek istiyorsanız, tarayıcının ilk resmi geliştirici sürümü nihayet yayınlandı. Apple'ın kendi tarayıcısı, yine Webkit tabanlı Safari ile yarışabilecek kadar hızlı olan Chrome, aynı zamanda sürekli artan bir tema kütüphanesine sahip.
Yakın gelecekte yeni eklentilerle de kullanıcıların karşısına çıkacak olan Chrome, diğer tarayıcılardan yer imleri ve ayarları aktarabilmesi ile Safari'den geçişi daha pürüzsüz hale getiriyor.
:: Google Chrome for Mac'i indirin.
chrome-mac1256457219.jpg
:: Hangisi daha iyi; Chrome mu Safari mi?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Soyle bir hata olmus haberinde. "Mac bilgisayarinizda bir an once denemek istiyorsaniz" demissin. Mac bilgisayara Windows kurulabiliyor. Bu durumda Mac bilgisayar uzerindeki Windowsa daha once birisi kurmus olabilir. Haberin "Mac OS X isletim sistemi uzerinde bir an once denemek istiyorsaniz" seklinde olmasi gerek.

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yeni bir haber mi yoksa benim kullandığım farklı bir şey mi şu anda Macos ta Google Chrome yüklü 4.0.223.11 sürüm numarası

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
yeni bir haber mi yoksa benim kullandığım farklı bir şey mi şu anda Macos ta Google Chrome yüklü 4.0.223.11 sürüm numarası

Sizin kullandığınız doğru Google 3 hafta önce çıkardı mac sürümünü. Sdn biraz es geçmiş bu konuyu.

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sırayla çıkartıyorlar herhalde en fazla pazar payı olandan en az pazar payı olana. Öyleyse şimdi sıra Linux'ta.

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
indirdim ama kullanmıyorum şidiye kadar firefox kullanıyordum ama son zamanlarda çok fazla ram yemeğe başladı chrome desen böyle itici geliyor bir türlü alışamadım sanırım emektara geri döneceğim safariye hem çok hızlı açılıyor program olarak yani hemde kullanışlı macos ta. Ama ubuntuda firefox kullanılır tabi

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu verdiğin adresin Chrome için olanı da yok mu Haps? Bu Chromium ya bir de Chrome var Ubuntu'da çalışan.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
valla ben hep bunu kullanıyorum ikiside aynı sonuçta birde google in resmi dağıttığı deb paketi var ama hiç denemedim

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Teşekkür ederim abi. Çok sağ ol.

Bir şey daha var. Bir şekilde buna otomatik kaydırma eklenmiyor mu? :)

Çok büyük bir eksiklik.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
farenin tekerine tiklayinca çıkan kaydırma olayından bahsediyorsan henuz hiç bir derlemede ben raslamadim belki eklentilerde vardır hiç bakmadım da

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Evet onu diyorum. Ben bir de eklentilere bakayım. Sağ ol var ol.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Chrome daha iyi ama safari'de idare eder hakkını yememek lazım...