Chrome'da Çıldırtan Hata Çözüldü

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Geçtiğimiz hafta yapılan güncellemenin ardından Google Chrome 2'de yaşanan aksaklıklar nihayet çözüldü. Yeni sürüm burada.

Google Chrome'un Dev kanalı haftalık güncellemesinde, 171.0 sürümü ile gelen "sağ tık ile yazı kopyalayamama" sorununun üstesinden geldi. Google Chrome 2.0.172.2 sürümü ayrıca Web Inspector'ü de tamir ederken, form gönderimini doğrulama ile ilgili sıkıcı mesajların da üstesinden geliyor. Google Chrome'un Dev kanalına geçiş yapmak için tek ihtiyacınız, Google Chrome Channel Changer adlı kanal değiştirme aracı.
:: Google Chrome Channel Changer aracını ücretsiz indirin.
:: Google Chrome'u ücretsiz indirin.
chrome21238990787.jpg
:: Chrome'da başka hangi sorunlar düzeltilmeli?

Bilgi İçin : Google Chrome
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Güzel olmuş ama ben hala sitesine gittiğimde bile 1.0 sürümü var kaç kere yükledim.

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
shockwave flash hatası verip duruyor kitleniyor fln deli etti beni firefoxu silmeseydim görürdü gününü : )

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
2.0.172.2 Beta sürümünde gözle görülür bir hata ile karşılaşmadım.. Stable sürüm gibi mübarek :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Google chrome de benim yaşadığım sorun herhangibi bi sitedeyken üstteki ana sayfa yani home düğmesine bastığımda birden bire kendiliğinden kapanıveriyor... Ana sayfaya gitmeden kapanıyor...

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya belki burası yeri değil amabişy sorucam bn opera 9.64 sürümünü kulllanıyodum sonra dün opera turbo yükledim ama şimdi sitelerdeki resimler çok bozuk sanki çözünürlüğü düştü gibi sizce neden olabilir

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben bir türlü kanal değiştiremedim niye oldu bilmyorum. Daha önce yapmıştım ama bu sefer olmuyor.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ya belki burası yeri değil amabişy sorucam bn opera 9.64 sürümünü kulllanıyodum sonra dün opera turbo yükledim ama şimdi sitelerdeki resimler çok bozuk sanki çözünürlüğü düştü gibi sizce neden olabilir

Turboyu açmışsın :) Sol En Altta Turbo Ayarlarını Off Yap

emred07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download manager prog. intrnette video izlerken indirmek istermisin diye seçenek sunuyor.Bu chrome'de bu seçenek engelleniyor.Bu sorun belki prog. destek vermemesinden belkide chrome'in engellemesinden kaynaklı olabilir.Bence bunuda destekleseydi kesin ie'ı borakır firefox ile birlikte kullanırdım.Bende firefox flash ağırlıklı sitelerde geç açılma gibi sorunlar yapıyor.İe o durumda kullanıyorum.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bu Chrome'um 2. sürümünü tamamlansa tadından yenmeyecek. Kendini eklenen özellikler ile belli ediyor. Opera alternatifim her daim bu olacak gibi.