Banka gibi önemli bir yer için (Bkz: Güvenliğin önemli olması durumu) IE mi kullanıyorsun?
":4:" yapmak istiyorum sana ama sadece ":huh:" yapabilirim sanırım.![]()
Sayın editörüm, kes değil kez olacaktı sanırım o.
Chrome'un Opera ve Firefox'u geçebileceğini hiç sanmıyorum. Firefox kullanıyorum, Opera'yı da yeni sürümünden itibaren kullanmaya başlayacağım gibi görünüyor. Yeni sürümü ile çok güzel olmuş, hem de pre-alpha olmasına rağmen.![]()
Uyumsuzluk sorunlarından bihabersin.
---------- saat 23:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:32 eklenmişti ----------
Sanmıyorsun ama geçiyor.
Şu anki durumda Chrome Opera'yı geçiyor. Chrome OS'un çıkmasıyla beraber Chrome kullanımı daha da artacaktır. Bu durumda neye dayanarak Chrome'un Opera'yı geçemeyeceğini söylüyorsun.
birşey değil, bir şey.![]()
Bu anketin ne derece doğru olduğu beni düşündürüyor. Ne yani opera 5. sırada mı? Bak işte buna gülerim.
Bir kere tarayıcıların çoğu operanın izinden gidiyor. Dikkat edilirse ilk operanın yaptığını daha sonra diğer tarayıcılar yapıyor. Ben her zaman söylüyorum, Operanın en büyük eksikliği reklam
Her ankete inanmayacaksın!!!Bu anketin ne derece doğru olduğu beni düşündürüyor. Ne yani opera 5. sırada mı? Bak işte buna gülerim.
Bir kere tarayıcıların çoğu operanın izinden gidiyor. Dikkat edilirse ilk operanın yaptığını daha sonra diğer tarayıcılar yapıyor. Ben her zaman söylüyorum, Operanın en büyük eksikliği reklam
@yusufsan21: Linuxta falshlı sitelerde sorun çıkarıyor ancak buna en kısa sürede çözüm bulunacaktırİnsan sevdiğinin hatalarını göremezmiş.
Opera'nın her yeri hata, kim neden kullansın ki? Eğer Opera kullansaydım sanırım bir gün bilgisayarım kırardım.
Uyumsuzluk sorunlarından bihaber değilim. Opera'nın IE gibi davranma özelliği varken ısrarla IE kullanılması saçma geliyor sadece.
Bahsettiğin olay bana bir şeyi hatırlattı.
Bkz: Microsoft - Windows Ailesi - Internet Explorer
Bkz: Google - Chrome OS - Chrome
![]()
Tam olarak öyle değil aslında. Chrome OS zaten Chrome Browser tabanı üzerine kurulan bir sistemi. Hatta isminden bile anlayabiliyoruz bunu. Yani Chrome OS kullanacaksan, Chrome Browser kullanmak zorunda olduğunu bilmen gerekiyor zaten.
Windows alırken de IE kullanman gerektiğini biliyorsun. Çünkü herkes gözlerini IE ile açıyor dünyaya.![]()
Artık bu da olmayacak. Tarayıcını kendin seçeceksin.