Google Chrome Üçüncü Sıraya Yerleşti

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Mümkün olduğunca Chrome, yetmediği yerde Firefox...

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
daha 2 gün önce ff den chrome'a geçtim.eklentiler sadece beta versiyonlarda değil final versiyonlarda da kullanılmaya başlayınca bu oran çok daha artacaktır

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tabii ki Chrome... Kıyaslamam bile diğerleri ile Chrome'u

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Safari 4. lüğü hak etti adamların Türkçe dile önem vermiyorlar.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şuan herkes Safari,Firefox,Chrome diyor:D

İnşallah IE 9. sürümle beraber hız konusunda iyileşirse rekabet artıcak

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Banka gibi önemli bir yer için (Bkz: Güvenliğin önemli olması durumu) IE mi kullanıyorsun?

":4:" yapmak istiyorum sana ama sadece ":huh:" yapabilirim sanırım. :)

Uyumsuzluk sorunlarından bihabersin.

---------- saat 23:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:32 eklenmişti ----------

Sayın editörüm, kes değil kez olacaktı sanırım o. :)

Chrome'un Opera ve Firefox'u geçebileceğini hiç sanmıyorum. Firefox kullanıyorum, Opera'yı da yeni sürümünden itibaren kullanmaya başlayacağım gibi görünüyor. Yeni sürümü ile çok güzel olmuş, hem de pre-alpha olmasına rağmen. :)

Sanmıyorsun ama geçiyor.

Şu anki durumda Chrome Opera'yı geçiyor. Chrome OS'un çıkmasıyla beraber Chrome kullanımı daha da artacaktır. Bu durumda neye dayanarak Chrome'un Opera'yı geçemeyeceğini söylüyorsun.

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox, Flash eklentisi olan sitelerde sorun yapabiliyor. Firefox'ta tıklayamadığım linki Internet Explorer'de tıklayabiliyorum. Internet Explorer'de çok hantal. Google chrome gelince onunda eksikleri var. Örneğin iletişim formu gibi site eklentilerinde yazmaya izin yokmuş gibi oluyor. Kısacası hepsinin eksiği var, insallah sorunsuz tarayacılar ümidiyle..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Chrome Safari'yi Geçip 3 üncü Olmuşsa 3-4 Belli
İlk 2 Zaten Belli IE - Firefox

Adına Şiirler Yazılan "Opera" nın Esamesi Okunmuyor :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Uyumsuzluk sorunlarından bihabersin.

---------- saat 23:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:32 eklenmişti ----------

Sanmıyorsun ama geçiyor.

Şu anki durumda Chrome Opera'yı geçiyor. Chrome OS'un çıkmasıyla beraber Chrome kullanımı daha da artacaktır. Bu durumda neye dayanarak Chrome'un Opera'yı geçemeyeceğini söylüyorsun.

Uyumsuzluk sorunlarından bihaber değilim. Opera'nın IE gibi davranma özelliği varken ısrarla IE kullanılması saçma geliyor sadece. :)

Bahsettiğin olay bana bir şeyi hatırlattı. :)

Bkz: Microsoft - Windows Ailesi - Internet Explorer
Bkz: Google - Chrome OS - Chrome

:rolleyes:

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bu anketin ne derece doğru olduğu beni düşündürüyor. Ne yani opera 5. sırada mı? Bak işte buna gülerim.

Bir kere tarayıcıların çoğu operanın izinden gidiyor. Dikkat edilirse ilk operanın yaptığını daha sonra diğer tarayıcılar yapıyor. Ben her zaman söylüyorum, Operanın en büyük eksikliği reklam

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Chrome geçecek hepsini :).Daha çıkalı ne kadar oldu ama yinede belli bir düzeye kadar çıktılar.Eklenti desteği biraz daha artarsa eğer Firefox ta karşısında duramaz.Opera da duramaz.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu anketin ne derece doğru olduğu beni düşündürüyor. Ne yani opera 5. sırada mı? Bak işte buna gülerim.

Bir kere tarayıcıların çoğu operanın izinden gidiyor. Dikkat edilirse ilk operanın yaptığını daha sonra diğer tarayıcılar yapıyor. Ben her zaman söylüyorum, Operanın en büyük eksikliği reklam

İnsan sevdiğinin hatalarını göremezmiş.

Opera'nın her yeri hata, kim neden kullansın ki? Eğer Opera kullansaydım sanırım bir gün bilgisayarım kırardım.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

Her ankete inanmayacaksın!!!
Opera 1 numaradır...

İnsan sevdiğinin hatalarını göremezmiş.

Opera'nın her yeri hata, kim neden kullansın ki? Eğer Opera kullansaydım sanırım bir gün bilgisayarım kırardım.
@yusufsan21: Linuxta falshlı sitelerde sorun çıkarıyor ancak buna en kısa sürede çözüm bulunacaktır:)

Her yeri hata derken firefox ile karıştırdın herhalde:D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Google her işte birinci :D

199700

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
açıkçası ben google chromeyi sevmiyorum

---------- saat 19:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:15 eklenmişti ----------

en iyisi ferifox güzel

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
@Karcx, Linuxla alakalı değil. Bazen donuyor, bazen açmıyor, bazen çok hızlı açıyor falan falan....

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hocam google chrome bende ping sürelerini 550 ye fırlattı.Safari 4 kullanıyorum.Her zaman 24 ping oluyor.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Uyumsuzluk sorunlarından bihaber değilim. Opera'nın IE gibi davranma özelliği varken ısrarla IE kullanılması saçma geliyor sadece. :)

Bahsettiğin olay bana bir şeyi hatırlattı. :)

Bkz: Microsoft - Windows Ailesi - Internet Explorer
Bkz: Google - Chrome OS - Chrome

:rolleyes:

Tam olarak öyle değil aslında. Chrome OS zaten Chrome Browser tabanı üzerine kurulan bir sistemi. Hatta isminden bile anlayabiliyoruz bunu. Yani Chrome OS kullanacaksan, Chrome Browser kullanmak zorunda olduğunu bilmen gerekiyor zaten.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Tam olarak öyle değil aslında. Chrome OS zaten Chrome Browser tabanı üzerine kurulan bir sistemi. Hatta isminden bile anlayabiliyoruz bunu. Yani Chrome OS kullanacaksan, Chrome Browser kullanmak zorunda olduğunu bilmen gerekiyor zaten.

Windows alırken de IE kullanman gerektiğini biliyorsun. Çünkü herkes gözlerini IE ile açıyor dünyaya. :)

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Önceden Firefox'tu Chrome'la Tanışınca Firefox'un Pabucu Dama Atıldı :D

Chrome Chrome Chrome

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Google Chrome 4 çıktığından beri firefoxu unuttum.Yok böyle bir tarayıcı çok kararlı,çok hızlı harika...Böyle giderse bir numara olur kesinlikle...:clap: