Göbeğini kaşıyan adam Deniz Fenerindeydi...

yansimalar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2b.jpg
Göbeğini kaşıyan adam Deniz Feneri’ndeydi...

DENİZ Feneri rezaletinin iki ucunda da göbeğini kaşıyan adam vardı.

Almanya’da; cennete gitmek için götürüp bu düzenbazlara para veren oydu... Türkiye’de ise; o düzenbazların topladıkları paranın bir kısmı ile dağıtılan makarnayı-nohudu alıp, AKP’ye oy veren...

Her iki ucunda da o vardı rezaletin...

Almanya’da para vererek...

Türkiye’de nohut-mohut alarak...

İşin ortasında da işte o bildiğiniz; göbeğini kaşıyan adamı kullanıp parasal ve siyasal güç elde eden düzenbazlar...

*

Tüm sorunlarımızda olduğu gibi, Deniz Feneri rezaletinin asıl sebebidir; göbeğini kaşıyan adam.

Asla aymaz...

Asla uyanmaz...

Asla gözü görmez, kulağı duymaz, kafası çalışmaz.

Şu an dahi Alman savcıya içerlediğinin, soygunu yazan medyaya kızdığının, Alman hukuk tarihinin bu en büyük dolandırıcılık olayını (Alman yargıç Johann Müller’in dünkü açıklamasıdır) laikçilerin tezgáhladığını düşündüğünün, kendisini aptal yerine koyanlara değil bana küfrettiğinin en yakın tanığıyım.

Ve ilk seçimde yine AKP’ye oy verecektir.

Göreceksiniz...

Tüm kirli düzenlerin, yağma sistemlerinin, ahlaksız yönetimlerin, soygun ve vurgunların besleyicisidir o...

Eğer Almanya’ya tarihinin en büyük dolandırıcılık skandalını Türkler yaşattılarsa, bu ancak onun sayesinde olmuştur. Demek ki Almanların fazla göbeğini kaşıyan adamları yok.

Düzenbazlar ondan güç alırlar.

Din-iman istismarcılarına, insanların saflığından ve ahmaklığından yararlanıp iktidar olanlara o bu olanağı sağlar.

*

Kimi zaman kendi kendime, "Soyulan, aldatılan, yolunan o... Yoksullaşan da o... Senin her şeyin var... Sana ne oluyor, durup dururken küfür yiyorsun" derim.

Ama çocuklar gelir gözümün önüne.

Genelde ve çoğunlukla çocukları onlar doğurmuş olsalar bile, o çocuklar bizim çocuklarımızdır.

İşte bu sefer de böyle yaptı; Almanların ortaya çıkarttıkları Deniz Feneri rezilliği onun sayesinde bir utanç olarak düşmeyecek yakamızdan.

Odur sebep; göbeğini kaşıyan adam...

Bekir ÇOŞKUN

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Deniz Fenerien tek kuruşluk yardım yaptınız sankide karalayın durun bakalım. Bırakın bu yardımları yapan insanlar konuşsun. Sizler Kanal 7'deki İnsanlık Namına programını izlememişsiniz demekki. Gözleriniz bu kadar kör. İnsanların yaptıkları yardımları nohut-mohut diye küçümseyecek kadar aşağılık olmuşsunuz. Böyle kuruluşlara şimdiye kadar bir faydanız dokunmadı gibi zararınızda yıkıcı oluyor. 1-1,5 senedir görülen dava planlanmış gibi Ramazan başından beri hiç gündemden inmedi. Bu durum sadece Deniz Feneri değil diğer yardım kuruluşları içinde vahim bir hal almaya başladı. Ramazanın manevi değerleride bu anlamda yıkılmaya çalışılıyor. Bir iki kişinin kalben inanıyorum istemeyerek yaptığı hata koskoca bir yardım kuruluşunun tamamına ve namusuyla gönüllü çalışanlarının hepsine mal ediliyor. Yüzlerce yardım alan insan artık yardım alamamaya başlıyor. Bunların derdi halkı düşünmek değil ki. Biraz siyasi rant elde edelimde günü kurtaralım derdindeler. Birde iş o kadar çirkinleştiriliyor işin içine hiç alakası olmayan kişiler ve kurumlar katılmaya çalışılıyor. Ben bu kadar yalancılık görmedim. Böyle göbeğini kaşıyan adam tripleriyle yazılan yazılarla Türk halkına hiç birşey veremeyeceğinizi göremeyecek kadar körsünüz. Halk artık bilinçlendi ve biliyor ki sizin karşı çıktığınız her olayda vatana ve millete hayırlı birşey vardır.

Bu konuda yazdığım ilk ve son mesajımdır. Tamamen kendi görüşlerimdir. Başka hiçbir yerde bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Her kesim düşüncesi kendinedir ve sayagı duymak lazım. Böyle konular yüzünden birbirimizden uzaklaşmamızın hiç anlamı yoktur. Eğer böyle bir duruma düşürsek bazıları emellerine ulaşmış olur. Devir birlik ve beraberlik devridir. İlahi adalet gerçekleri er yada geç ortaya çıkaracaktır. Tüm foruma sevgi ve saygılarımı sunarım.

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel köşe yazısı..
Akraban, komşun aç sen televizyonda gördüğün kimselere yardım etmeye kalkıyorsun.. herkes etrafındakilere yardım ederse öyle kuruluşa da derneğe gerek yok . sizli bizli olmanın alemi yok hepimiz kardeşiz eğer istemiyorsan beni kabul etmeyen kardeşimi ben de istemem tabi.. ondan sonra da birlik ve beraberlikten bahsedin (: .. 1-1,5 senedir ilk defa duydum davayı ve başbakanımız açıklama dahi yapmıyor, televizyonlarda adam gibi yayınlanmıyor internetten takip ediyoruz bunu yazdım diye 1 ay sonra mahkeme kapatmazsa şanslıyız (: ..
Ramazan yardım iyilik oruç, namaz,.. iyi tamam da sen tok komşun aç ? İnsanlar oruç tutup bunun reklamını yapıyor olmuşlar trafikte agresif bağırıyor deli dana gibi koşturuyor güya bana oruç tutuyor..İnşallah ilahi adalet vardır diyorum ben de bitiriyorum..