Gm5 plus sıkıntıları

hnfakkuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir hafta önce arkadaşım gm5 plus aldı.nasıl dedim kötü dedi niye dedim eline al anlarsın dedi.elime aldım oynadım 10 dk. cihaz felaket bi biçimde ısındı.bi baktım %11 şarzı gitmiş.ben de alacaktım ama vazgeçtim onun yerine ne alsam aklımda p10s var güzel olur mu?

H.U.M.M.E.R

Asistan
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar bir hafta önce arkadaşım gm5 plus aldı.nasıl dedim kötü dedi niye dedim eline al anlarsın dedi.elime aldım oynadım 10 dk. cihaz felaket bi biçimde ısındı.bi baktım %11 şarzı gitmiş.ben de alacaktım ama vazgeçtim onun yerine ne alsam aklımda p10s var güzel olur mu?
Arkadasimda reeder p10 var. Bende kullandim hosuma gitti oyun filan oynadik neredeyse hic isinmadi. Oyun performansi iyidi. Tek sikinti kilif ve ekran koruyucu zor bulursun. Kutuda cikiyor ama ileride cok zor bulursun...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fiyatına göre iyi bir telefon. sunduğu işlemci, ekran ve android one platformu ile benzer fiyattaki ürünlerden daha fazla şey sunuyor.
aynı fiyatlarda olan cihazların hep bir eksikliği var. reeder p10 da beğenilen bir cihaz ama mediatek kullanıyor.
haliyle güncelleme ve performans olarak gm5 in yanına yanaşamaz. bu iki özellik sorun değilse reeder p10 veya tt175 gibi çok şık cihazlar var piyasada

orhanpisken99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus Zenfone 2 kullanıyorum gayet memnunum. Asus'un Laser modellerinin pili de çok iyi gidiyor. Kalınlık falan sorun etmiyorsan bak derim. Ben Zenfone 2 16 GB kullanıyorum memnunum. Bugünlerde ısınıyor ama el yakmıyor. Havalar sıcak malum.

GeneralAlbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı bende aldım ilk başlarda ısınıyordu daha sonra ısınması o kadar olmamaya başladı fakat sonra da şarj sorunu çıktı (2.gününde) oynamasam bile sarjı 8-9 saatte rahat %20 gidiyordu yani saatte %1 felan götürdüm aldığım yere aldılar bişiler yüklediler filan tamam dediler eve getirdim yine aynı sorun 5.günündeyim telefonun ve şuan servise gönderdik düzelmemiş olursa almanızı önermem düzelirse yazarım ama telefon cok güzel kasma yok kullanıslı parlaklığı dipte bile olsa iyi fotoğraf kalitesi fiyatına göre verimli tek sorunu (sarj ,ısınma vb. dısında) googleye baglı olması her seyi googleden indirmemizi istiyorlar ses kaydetme radyo gibi... ama güzel telefon

hnfakkuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
fiyatına göre iyi bir telefon. sunduğu işlemci, ekran ve android one platformu ile benzer fiyattaki ürünlerden daha fazla şey sunuyor.
aynı fiyatlarda olan cihazların hep bir eksikliği var. reeder p10 da beğenilen bir cihaz ama mediatek kullanıyor.
haliyle güncelleme ve performans olarak gm5 in yanına yanaşamaz. bu iki özellik sorun değilse reeder p10 veya tt175 gibi çok şık cihazlar var piyasada
kullanan bilir ısınması çekilmez bataryası 3000 olduğuna inanmadım sonra internetten bakınca inandım.reeder p10 elime alınca oldukça performanslı mediateke rağmen.artık anladım ki donanım ne kadar iyi olursa olsun telefon optimizasyon edilmezse verim alınmaz

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
reeder p 10 ve vibe p1 alabilirsin....

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kullanan bilir ısınması çekilmez bataryası 3000 olduğuna inanmadım sonra internetten bakınca inandım.reeder p10 elime alınca oldukça performanslı mediateke rağmen.artık anladım ki donanım ne kadar iyi olursa olsun telefon optimizasyon edilmezse verim alınmaz

g4 kullanıyorum şarjda navigasyon kullanırken aşırı ısıdan kapandı hemde kış ayında. aradaki 800 tl farka rağmen müthiş bir fark yok yani.
bootloop gibi sorunları da cabası

Murat Tuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar GM 5 plus telefonun var 3g-4 g görüşme yapamıyorum nasıl yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lutfen

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar GM 5 plus telefonun var 3g-4 g görüşme yapamıyorum nasıl yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lutfen
Cihaz operatör üzerinden 3G Görüntülü görüşmeyi desteklemiyor ancak 4G üzerinden görüntülü görüşme desteği var. Fakat operatörler şu an VoLTE özelliğini sınırlı cihazlara veriyor.