Galaxy S8'de yaşadığım sorunlar

TorukMactoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Boşver moruk ekran yanması belki s8'lerin ekstra özelliğidir :D
Ya derdim çamur atmak değil. Ben de alacaktım belki de hala alırım. Canım sıkıldı ondan dedim. Onca yıllık apple kullanıcısı hayatında daha android cihazı olmamış adam olan ben s8 i sevdim alacağım dedim. Ama yok. Napalım şimdi. eee apple da da var diye susalım mı? Almaktan vazzgeçirecek kadar durum vahim yaaahu

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya derdim çamur atmak değil. Ben de alacaktım belki de hala alırım. Canım sıkıldı ondan dedim. Onca yıllık apple kullanıcısı hayatında daha android cihazı olmamış adam olan ben s8 i sevdim alacağım dedim. Ama yok. Napalım şimdi. eee apple da da var diye susalım mı? Almaktan vazzgeçirecek kadar durum vahim yaaahu

Bende çok düşündüm note 8 mi alsam diye ne zaman androide geçsem hep dilim yanıyor yok durduruldu hatası yok şu yok bu heryerden patlak veriyor beni sıkıntıya sokuyor iOS daha stabil direk gir appstoreye bas indir durduruldu vs yok arada bi yeni çıkan uygulamalar atıyor oda iOS11'e göre düzenleniyor zaten deli gibi güncelliyorlar uygulamaları x'e göre ayarlanıyor şuan çoğu uygulama ayarlanmış androidde öyle mi güncelleme beklicende google play çöplüğünde kaybolucanda Note 8 tasarımına bayılıyorum ama android olması korkutuyor sürekli beni :)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Boşver moruk ekran yanması belki s8'lerin ekstra özelliğidir :D
Ne haksa 20 sayfa gezdim 2 tane şikayet var bunla ilgili. Sanki sayfalarca varmış gibi yansıttın. 1000 telefondan 1inde bu sorun olabiliyor. Ayrıca aynı sorunlar tüm Amoled telefonlar için geçerli.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ne haksa 20 sayfa gezdim 2 tane şikayet var bunla ilgili. Sanki sayfalarca varmış gibi yansıttın. 1000 telefondan 1inde bu sorun olabiliyor. Ayrıca aynı sorunlar tüm Amoled telefonlar için geçerli.

Çizgi sorununa bak kaç tane samsung servisten geri geldi x'e bak çıkan direk sıfırıyla değiştiriliyor daha örnek vereyim mi yoksa savunmaya devam mı :)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Çizgi sorununda haklısınız s7 kullanan arkadaşımda ekranda çizgi çıktı garanti ekran parası istedi. İnstagram çok büyük bir sorun değil bence. Ara sıra uygulamalarda çökmeler oluyor. Benim s8 deki tek sıkıntı telefon sessizde bile olsa bildirim gelmiş gibi titriyor ve gelen bişey yok. Samsung servisini aradım onlarda çözüm bulamadı bu soruna. Telefonu sıfırla diyorlar sadece. Ben yeni aldığım telefonu neden sıfırlıyayım

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Beyler bir aydan bu yana note 8 kullanıyorum bu atma sorunlarını hiç yaşamadım desem inanır mısınız?

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anormal ekran oranının sorun çıkartacağı 2+2=4.
Daha önce samsung deneyimim yok. Hiç heyecana gerek yok S8 alıp. S7 edge aldım, 2 hafta oldu. Telefon yeni olduğu için tabi ki şimdilik sorun yok. Amoled yanığı fln bilmiyorum nasıl olur ilerde. Önceki telefonum G4 dü. Iphone kullanmışlığım da var öncesinde. Eğer bu S7 edge de sorun çıkartırsa android benim için bitmiştir. Hiç körükörüne fanboyluğa gerek yok, adam burda deneyimlerini paylaşmış bazı kesim hemen savunmaya geçmiş. La adam başına gelenleri yazıyor bunun daha yoruma açık yeri mi var neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? 18:9 ekran oranı saçmalıktan başka bişey değil

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Anormal ekran oranının sorun çıkartacağı 2+2=4.
Daha önce samsung deneyimim yok. Hiç heyecana gerek yok S8 alıp. S7 edge aldım, 2 hafta oldu. Telefon yeni olduğu için tabi ki şimdilik sorun yok. Amoled yanığı fln bilmiyorum nasıl olur ilerde. Önceki telefonum G4 dü. Iphone kullanmışlığım da var öncesinde. Eğer bu S7 edge de sorun çıkartırsa android benim için bitmiştir. Hiç körükörüne fanboyluğa gerek yok, adam burda deneyimlerini paylaşmış bazı kesim hemen savunmaya geçmiş. La adam başına gelenleri yazıyor bunun daha yoruma açık yeri mi var neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? 18:9 ekran oranı saçmalıktan başka bişey değil

Gelde anlat bu samsung sahiplerine adamlar para verdiler diye öyle bi savunuyorlar ki samsung görse bunları işe alır direk :)
Bizim millet para verdiği şeye kötü diyemiyor kötü olsada kendini tatmin etmek için objektif olmak gerek.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Çizgi sorununa bak kaç tane samsung servisten geri geldi x'e bak çıkan direk sıfırıyla değiştiriliyor daha örnek vereyim mi yoksa savunmaya devam mı :)
sallama düşürme ışığını sonuna kadar açıp sabit görüntü koyma ısıtma der yollarlar... değişimi zor yaparlar üretiminde çok fazla zorluk olunca az sayıda olmuş... x pişman etmiş... ama apple söyleyemiyor...

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sallama düşürme ışığını sonuna kadar açıp sabit görüntü koyma ısıtma der yollarlar... değişimi zor yaparlar üretiminde çok fazla zorluk olunca az sayıda olmuş... x pişman etmiş... ama apple söyleyemiyor...

aslında üretim zorluğu filan olduğunu sanmıyorum tamamen cihazlarını eritmek için öyle politika uyguluyor olabilir peynir ekmek gibi satış yapıyorlar zaten adamlar piyasada olan teknolojiyi yenilik diye koyuyorlar ama şu şekilde piyasadakilerden kat kat daha stabil ve daha güzel çalışıyor örnek olarak face id oldukça iyi s8'de geceleyin çoğu zaman tanımıyor karanlık bile olsa tanımıyor mesela ama tasarımda x berbat bana göre s8'in tasarımı daha hoş.

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Sen telefonu gömüyorsun diyenler olumlu yönlerini yazmıyorsun diyenler önceden konularda yazdıklarıma bakabilirler özellikle @gorkemmalp kardeşim burda bana fan boy demişsin buyur mesajı sen de beğenmişsin önceki açılan konulardaki mesajımı
lbp7Xk.png

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Sen telefonu gömüyorsun diyenler olumlu yönlerini yazmıyorsun diyenler önceden konularda yazdıklarıma bakabilirler özellikle @gorkemmalp kardeşim burda bana fan boy demişsin buyur mesajı sen de beğenmişsin önceki açılan konulardaki mesajımı
lbp7Xk.png
Beğenmiş olabilirim bir yazını beğenmem tümüne katıldığımı göstermez. Ve evet yine söylüyorum gömmek için gömmüşsün.

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Sonda belirttiğim anket olayı hakkında Facebook sorunu:
--- Gönderi Güncellendi ---
Beğenmiş olabilirim bir yazını beğenmem tümüne katıldığımı göstermez. Ve evet yine söylüyorum gömmek için gömmüşsün.
Dostum o zaman bir ürün hakkında yaşadığın sorunları belirtmek onu gömmek oluyor sana göre nasıl bir kafa yapısıysa çözemedim.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
farklı forumlarda vs daha çok bu sorunu görebilirsin,bende bayadır var @kaanarlı da bir canlı yayında kendisinde de böyle bir sorun olduğunu söylemişti,sonradan başka foruma yazdım bu durumu bir kişide daha çıktı,aradan zaman geçtikçe bu şikayet çoğaldı kronik demek yanlış olur ama s7edge de ben bukadar kısa sürede bukadar amoled yanığı şikayeti okumamıştım.zamanla daha da artacak gibi duruyor.

bende amoled yanığının yanı sıra şarj soketinde de sıkıntı var,pc bağlantısı yaptığımda kabloya basılı tutmam gerekiyor , basılı tutmazsam birde yavaş şarj uyarısı veriyor.farklı kablo ilede denedim ama bu şikayeti başka birinde duymadım benim şanssızlığım galiba.

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Sonda belirttiğim anket olayı hakkında Facebook sorunu:

Dostum o zaman bir ürün hakkında yaşadığın sorunları belirtmek onu gömmek oluyor sana göre nasıl bir kafa yapısıysa çözemedim.
Yahu neden yazdıklarımızdan bir cümle seçip ona göre cevap yazıyorsunuz anlamadım, daha önceki mesajlarımdan birinde de dedim tamam sorun yaşadıysan beliticeksin elbette ama bir telefonun sanki hiç iyi bir yönü yokmuş gibi "telefonu almadan önce bunu okuyun" deyip sadece kötü yanlarını yazmana takıldık.

Ayrıca bu konuda bir sürü kişi benzer şeyler yazdı bir benim mi dediklerim bu kadar battı onu da anlamış değilim.

Ve gene daha önce dediğim gibi kişisel tartışmaya girmek istemiyorum çünkü çok uzuyor mümkünse beni alıntılayıp oyalamayın, ben bu konuda yazacağım tüm düşüncemi yazdım.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
farklı forumlarda vs daha çok bu sorunu görebilirsin,bende bayadır var @kaanarlı da bir canlı yayında kendisinde de böyle bir sorun olduğunu söylemişti,sonradan başka foruma yazdım bu durumu bir kişide daha çıktı,aradan zaman geçtikçe bu şikayet çoğaldı kronik demek yanlış olur ama s7edge de ben bukadar kısa sürede bukadar amoled yanığı şikayeti okumamıştım.zamanla daha da artacak gibi duruyor.

bende amoled yanığının yanı sıra şarj soketinde de sıkıntı var,pc bağlantısı yaptığımda kabloya basılı tutmam gerekiyor , basılı tutmazsam birde yavaş şarj uyarısı veriyor.farklı kablo ilede denedim ama bu şikayeti başka birinde duymadım benim şanssızlığım galiba.

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Yahu neden yazdıklarımızdan bir cümle seçip ona göre cevap yazıyorsunuz anlamadım, daha önceki mesajlarımdan birinde de dedim tamam sorun yaşadıysan beliticeksin elbette ama bir telefonun sanki hiç iyi bir yönü yokmuş gibi "telefonu almadan önce bunu okuyun" deyip sadece kötü yanlarını yazmana takıldık.

Ayrıca bu konuda bir sürü kişi benzer şeyler yazdı bir benim mi dediklerim bu kadar battı onu da anlamış değilim.

Ve gene daha önce dediğim gibi kişisel tartışmaya girmek istemiyorum çünkü çok uzuyor mümkünse beni alıntılayıp oyalamayın, ben bu konuda yazacağım tüm düşüncemi yazdım.
Hocam yanlış anlaşılmak istemiyorum durum bu. Konu başlığını da yönetici arkadaşlara rica ettim düzelttiler.

turgaycakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S8 alacaklara tavsiyem şikayetvar sayfasına bir baksın. Normal telefon görüşmesi yapamıyorsunuz sesiniz kesik kesik gidiyor karşı tarafa. Ben de bildirimde bulundum bu konuyla ilgili belki yüzlerce şikayet var.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
aslında üretim zorluğu filan olduğunu sanmıyorum tamamen cihazlarını eritmek için öyle politika uyguluyor olabilir peynir ekmek gibi satış yapıyorlar zaten adamlar piyasada olan teknolojiyi yenilik diye koyuyorlar ama şu şekilde piyasadakilerden kat kat daha stabil ve daha güzel çalışıyor örnek olarak face id oldukça iyi s8'de geceleyin çoğu zaman tanımıyor karanlık bile olsa tanımıyor mesela ama tasarımda x berbat bana göre s8'in tasarımı daha hoş.
sen buna inandın... adamlar karanlıkta bile işler demiş kadının biri onlara güvenip face ID ayarlamı dakika 1 oğlu anında face ID'yi kandırıp açmış hemde sadece sensöre bakarak...

Drhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce iPhone 7 cihazımı satıp Galaxy S8 almıştım. Ne akılla aldıysam bilmiyorum. Başıma gelenleri anlatıyorum. Diğer Galaxy S8 cihaz sahipleri de bunu yaşamıştır bizzat.
Öncelikle telefonu aldım arkadaşlar iPhonedan S8'e geçince önce bir içinizde boşluk oluyor uygulama kalitesi bakımından. Ulan bak facebooku felan nasıl tasarlamışlar iOS'ta daha iyi gözüküyordu sanki dedirtiyor.
Neyse bunu da geçtim. Allah rızası için gidin Instagram uygulamasını S8'e yükleyin. Instagram hikayeleri tam ekran gözükmüyor. Kırpılmış bir şekilde gözüküyor arkadaşların yazdığı yazıların kenarda kalanları göremiyorsun. Takipçiler kısmına gelin orda hem benden takipten çıksın hem de ben takipten çıkayım butonu gözükmüyor. Hani şu kastettiğim üç nokta var ya üst üste bilirsiniz uygulamayı kullandıysanız. Raporladım bu durumu taaa 2-3 hafta önceden. Baktım düzeleceği yok boşverdim öyle kullanıyorum şimdi. Her neyse Facebook uygulamasına gelelim sıra şimdi bu uygulama nasıl çalışıyor bu cihazda diyecek olursanız. Facebookta herhangi videoya bastığınızda video akışı çıkar. İyi güzel video açıldı. 3 saniye sonra video duruyor. Otomatik oynatma açık değilse elle tekrar başlatmak gerekiyor. Bu konuların hepsini araştırdım arkadaşlar. Aslında her şey "18.5:9" ekran oranından kaynaklanıyormuş yani Aspect Ratio denilen şeyden. Uygulamalar bu formata uydurularak çalıştırılıyormuş genelde 4:3 veya 16:9 ekran oranı kullanılıyormuş. Neyse ona da sabır verdim. Bir uygulama var ekran kaydedici felan neyse ekran kaydettim kaydetti felan baktım telefon hayvan gibi ısınmış. Şarj baya bir gitmiş. Diğer kaydediciler de aynı şekilde ısınma ve şarj götürdü neyse ona da tamam eyvallah çektim. Telefonu eline alan arkadaşım kardeş ben de S8 alacaktım vazgeçtim sayende Allah razı olsun diyor şaka gibi bir şey.
Telefonun Selfie kamerası yani ön kamerası makyajsız çekim yapmıyor illa makyajla çekim yapıyor. Odak kontrastı adamakıllı çalışmıyor.
Gelelim olayın patlak verdiği yere. Dün Facebooktayım iş icabı bir anket oluşturmam gerekti. Girdim anket oluşturmaya baktım uygulama donuyor. Sonra çöküyor. Açıyorum yine aynı şekil. Sonunda uygulamayı sildim tekrar kurdum yine anket oluşturamıyorum. Donuyor çöküyor. La havle çektim telefonu elimden bıraktım. Dedim lanet olsun seni aldığım güne. Sorun cihazda değil bu cihazın ekran oranını tasarlayan mühendislerde. Ulan kullanılmıyor bu ekran oranı ne diye yeni olarak getirirsin sen. Deney cihazı mı kullanıyoruz biz denek miyiz. Allahtan Note 8 alacaktım almamışım daha fazla zarar ederdim. Diğer android telefonlara lafım yok ama ben uygulama kalitesi bakımından gerçekten iOS harici kullanamayacağımı anladım. Tarifeye ek bir şekilde iPhone 8 Plus aldım websiteden. Bakalım onaylayacaklar mı artık bilemem. İnşallah onaylarlar. Güya cihazı 2-3 sene gidecek diye almıştım şimdiki durumuma bakın tam bir rezillik, pişmanlık. Umarım yazım S8 almak isteyip de kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuştur.[/QUO
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce iPhone 7 cihazımı satıp Galaxy S8 almıştım. Ne akılla aldıysam bilmiyorum. Başıma gelenleri anlatıyorum. Diğer Galaxy S8 cihaz sahipleri de bunu yaşamıştır bizzat.
Öncelikle telefonu aldım arkadaşlar iPhonedan S8'e geçince önce bir içinizde boşluk oluyor uygulama kalitesi bakımından. Ulan bak facebooku felan nasıl tasarlamışlar iOS'ta daha iyi gözüküyordu sanki dedirtiyor.
Neyse bunu da geçtim. Allah rızası için gidin Instagram uygulamasını S8'e yükleyin. Instagram hikayeleri tam ekran gözükmüyor. Kırpılmış bir şekilde gözüküyor arkadaşların yazdığı yazıların kenarda kalanları göremiyorsun. Takipçiler kısmına gelin orda hem benden takipten çıksın hem de ben takipten çıkayım butonu gözükmüyor. Hani şu kastettiğim üç nokta var ya üst üste bilirsiniz uygulamayı kullandıysanız. Raporladım bu durumu taaa 2-3 hafta önceden. Baktım düzeleceği yok boşverdim öyle kullanıyorum şimdi. Her neyse Facebook uygulamasına gelelim sıra şimdi bu uygulama nasıl çalışıyor bu cihazda diyecek olursanız. Facebookta herhangi videoya bastığınızda video akışı çıkar. İyi güzel video açıldı. 3 saniye sonra video duruyor. Otomatik oynatma açık değilse elle tekrar başlatmak gerekiyor. Bu konuların hepsini araştırdım arkadaşlar. Aslında her şey "18.5:9" ekran oranından kaynaklanıyormuş yani Aspect Ratio denilen şeyden. Uygulamalar bu formata uydurularak çalıştırılıyormuş genelde 4:3 veya 16:9 ekran oranı kullanılıyormuş. Neyse ona da sabır verdim. Bir uygulama var ekran kaydedici felan neyse ekran kaydettim kaydetti felan baktım telefon hayvan gibi ısınmış. Şarj baya bir gitmiş. Diğer kaydediciler de aynı şekilde ısınma ve şarj götürdü neyse ona da tamam eyvallah çektim. Telefonu eline alan arkadaşım kardeş ben de S8 alacaktım vazgeçtim sayende Allah razı olsun diyor şaka gibi bir şey.
Telefonun Selfie kamerası yani ön kamerası makyajsız çekim yapmıyor illa makyajla çekim yapıyor. Odak kontrastı adamakıllı çalışmıyor.
Gelelim olayın patlak verdiği yere. Dün Facebooktayım iş icabı bir anket oluşturmam gerekti. Girdim anket oluşturmaya baktım uygulama donuyor. Sonra çöküyor. Açıyorum yine aynı şekil. Sonunda uygulamayı sildim tekrar kurdum yine anket oluşturamıyorum. Donuyor çöküyor. La havle çektim telefonu elimden bıraktım. Dedim lanet olsun seni aldığım güne. Sorun cihazda değil bu cihazın ekran oranını tasarlayan mühendislerde. Ulan kullanılmıyor bu ekran oranı ne diye yeni olarak getirirsin sen. Deney cihazı mı kullanıyoruz biz denek miyiz. Allahtan Note 8 alacaktım almamışım daha fazla zarar ederdim. Diğer android telefonlara lafım yok ama ben uygulama kalitesi bakımından gerçekten iOS harici kullanamayacağımı anladım. Tarifeye ek bir şekilde iPhone 8 Plus aldım websiteden. Bakalım onaylayacaklar mı artık bilemem. İnşallah onaylarlar. Güya cihazı 2-3 sene gidecek diye almıştım şimdiki durumuma bakın tam bir rezillik, pişmanlık. Umarım yazım S8 almak isteyip de kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuştur.
ne kadar boş konuşuyorsun apple sever dostum.
Sen apple amcaya para kazandırmaya devam et lakin s8 senin iphone 8 ı ni 2 ye katlar 7 bile demiyorum
Apple dediğin telefon tamamen özenti
Ben s8 kullanıyorum s8 plus da var ve o bahsettigin olaylar da senin iphone 7 bin tükettiği gücün % 15 ı ni tüketmiyor
Sen iphone ile elinde power bank dark aleti dolaşıyor aldığınız güncellemeleri düzeltmek için yama üzerin yama atıyorsunuz çok güldüm bu boş sözde değerlendirmene

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
iPhone 7 dem s8 e geçmek israftır bence insanlar neden bu kadar sık telefon değiştiriyor anlamış değilim en azından 2 3 sene kullanılabilir bir cihaz iPhone 7

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sen buna inandın... adamlar karanlıkta bile işler demiş kadının biri onlara güvenip face ID ayarlamı dakika 1 oğlu anında face ID'yi kandırıp açmış hemde sadece sensöre bakarak...
at yalanı olmuş dediğin sadece 1 firma face id'yi kandırabildi oda aşırı derecede derin hat çizgileri olan maskeyle vietnamda güvenlik firması senin dediğin gibi olsa yoldan geçen face id'yi kırar o zaman ALLAH aşkına birşey söylerken mantıkla söyleyin face idyi kandırmış yok iclodunu kırılıyolarmış vs vs böyle asparagas haberlere inananlar var mı diyordum neyseki bu forumda olduğunu bile gördüm daha ne olsun.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
ne kadar boş konuşuyorsun apple sever dostum.
Sen apple amcaya para kazandırmaya devam et lakin s8 senin iphone 8 ı ni 2 ye katlar 7 bile demiyorum
Apple dediğin telefon tamamen özenti
Ben s8 kullanıyorum s8 plus da var ve o bahsettigin olaylar da senin iphone 7 bin tükettiği gücün % 15 ı ni tüketmiyor
Sen iphone ile elinde power bank dark aleti dolaşıyor aldığınız güncellemeleri düzeltmek için yama üzerin yama atıyorsunuz çok güldüm bu boş sözde değerlendirmene
s8 iphone 8i 2 ye mi katlar?
bana hız testini attırtma (bak iphone 8 atmıyorum :) )şimdi her şey hız demiyeceksin elbet ama kamerası s8'in belki gece çekimlerinde daha iyi ama sanki iphone 8 çöp.hatta kamerası daha iyi bile olabilir.batarya olarak da iphone 8 şarjı çok iyi gitmesede hızlı şarj testlerinde baya bir hızlı diğer cihazlardan.şarjı da çöp değil.ortalama kullanımı çıkartıyor.tasarım olarakda tasarım görecelidir.belki 18:9 ekran formatını sevmiyen var.belki sonsuz ekranı sevmeyen var.saçma sapan konuşmayın.başlık sahibi samsung üstteki yazarda apple düşmanı.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arkadaşlar kurduğumuz kelimelere dikkat edelim lütfen arad bazı mesajları elden gecirdim mecburen

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
s8 iphone 8i 2 ye mi katlar?
bana hız testini attırtma
Bende sana bu hız testini atarım
Bunuda atarım
Aha buna da bak
Sadece s8 değil herkes tokatlıyor o müthiş A11 Bionic i, hani hız testlerini yerle bir eden işlemci var ya...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Amoled olan her ekranlı telefonda yanma görülür