GM ye geçiş soruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmhty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Suan 3GS kullanıyorum artık kullanılmaz dereceye geldi
Gm discovery e gecmek istiyorum bu telefonu biraz inceledim tavsiye edermisiniz oyunları kasmadan oynatır mı telefonda kasma varmi kamera performansı nasıl şarjı 1 gunü çıkartır mı

Teşekkür ederim şimdiden

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
benim arkadaşım kullanıyor vallaha sıkıntısı yok oyunları kaldırıyor orta grafiklerde şarjı kullanıma baglı ama olagan kullanımda 1 günü zar zor çıkarıyor hızı gayet iyi ekranı iyi sesi iyi internet-facebook gibi işlerde zaten çok iyi derecede kamerası galaxy s2 -s3 arası performans var tavsiye ederim...

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keyfini kaçırmak istemem ama telefonda sorunlar var diyorlar. Kendim kullanmadım.

mhmhty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim arkadaşım kullanıyor vallaha sıkıntısı yok oyunları kaldırıyor orta grafiklerde şarjı kullanıma baglı ama olagan kullanımda 1 günü zar zor çıkarıyor hızı gayet iyi ekranı iyi sesi iyi internet-facebook gibi işlerde zaten çok iyi derecede kamerası galaxy s2 -s3 arası performans var tavsiye ederim...

Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kullanıyorum, telefona 3 güncelleme geldi ve telefon sorunsuz bir hale geldi alırsan ilk işin güncellemeleri kurmak olsun ayrıca güncellemeler ile telefona birçok yazılımsal özellik eklendi. Telefonda arayüz ve kamera'dan memnun değilim kamerayı çok kullanmam ama iphone kamerasındaki kaliteyi bulamazsın. Ancak ekranı, ses kalitesi, menü geçişleri, oyun performansı gayet iyi.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
600-700 TL arsında en iyi telefon GM Discovery.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
moto g ülkemize gelmediği sürece o fiyata en iyisi discovery.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...