GM 4G den 5+ a geçmek

Tunç Özer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan General Mobile 4G kullaniyorum. Telefon fiyatina gore mukemmel fakat kamera si ve mikrofonundan şikayetçiyim. Bunu satip GM5+ almayi düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence geçersen bir şey kaybetmezsin cihazlar arasındaki fiyat farkı performans farkını karşılar.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
şahsen gm tercih etmiyorum elimde ekranı kırılmış 2 adet gm 4 var ekran tamiri için tanesine 180 tl ye anlaştığım bir tamirci 2 hafta uğraşmasına rağmen uygun ekranı bulamadı telefon ilk seri gelen ekranlar puslu görüntü veriyormuş. Başkabir yere sordum 200 lira istedi 2adet telefona 400 lira verecektim piyasada teşir 4g ler zaten 450 lira 500 lira cihazın fiyatı ne kadar ucuz olsa da parça fiyatları hiç uygun değil.

Belki güzel kullanıyorsunuz vs ona birşey diyemem 5p genel anlamda güzel fiyatına göre de iyi ha kamera için 4g ile 5p fark oluşturmaz öyle hani çok iyi bir performans vermez kamera için lg g4 öneririm f/p telefonu sayılacak düzeyde şuan

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende ilk zamanlar GM 5 Plus düşündüm ama çok sıkıntılı bir alet olduğu için vazgeçtim. Bu tür markalardan çok bir şey beklememek lazım.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Tavsiye ederim güzel cihaz bu aralar çıkan yeni markalara bir nevi şans vermek çok yerinde bir karar olurdu.

umitzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bende bu cıhazı almayı düşünüyorum. ama kronık sorunları olduğunu okudum ne kadar doğru bılmıyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı? gm 5 plus almak mı mantıklı yoksa üzerine biraz daha ekleyip a5 2016 almak mı ?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben DİSCOVERY'de kullanmıştım rezaletti.Ama ondan sonraki modeller çok güzel olmuştu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
bende bu cıhazı almayı düşünüyorum. ama kronık sorunları olduğunu okudum ne kadar doğru bılmıyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı? gm 5 plus almak mı mantıklı yoksa üzerine biraz daha ekleyip a5 2016 almak mı ?
Onu bunu geç ithalatçı note 4 çek bir tane

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bence geç. hem güncelleme desteğini uzatırsın hemde her açıdan 4g yi tokatlayacak bir telefon gm5plus

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Peki nexus tarafında ne önerirsiniz ?
Nexus ülkemize gelmediği için bir şey diyemiyorum, düşünmediğim için pek inceleme fırsatım olmadı. Ben GM'i sırf Google desteği olduğu için düşünüyordum ama kronik problemli cihaz da almam. Her ne kadar firma yok dese de ilk serilerde problemler vardı ve GM'in geçmişine bakınca vazgeçtim ve uzun zamandır da takip etmiyorum.
O arada Xiaomi Redmi Note 3 Pro'ya denk geldim. Fiyat olarak Snapdragon (MTK önermem) modelleri 800-900 bandında satılıyor. Performans olarak GM 5 Plus'tan daha iyi ve çok iyi pil ömrü olduğu söyleniyor.