Zaten kamera dışında bi beklentim yok sonuçta 1000 liralık telefon. Bide usb-c olayı ilgimi çekiyo .kamera dışında sana bişey katmaz
Bende ilk zamanlar GM 5 Plus düşündüm ama çok sıkıntılı bir alet olduğu için vazgeçtim. Bu tür markalardan çok bir şey beklememek lazım.
Onu bunu geç ithalatçı note 4 çek bir tanebende bu cıhazı almayı düşünüyorum. ama kronık sorunları olduğunu okudum ne kadar doğru bılmıyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı? gm 5 plus almak mı mantıklı yoksa üzerine biraz daha ekleyip a5 2016 almak mı ?
bütçen 1000 tl ise geçilir kardeşim hayırlı olsun...Suan General Mobile 4G kullaniyorum. Telefon fiyatina gore mukemmel fakat kamera si ve mikrofonundan şikayetçiyim. Bunu satip GM5+ almayi düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?
Nexus ülkemize gelmediği için bir şey diyemiyorum, düşünmediğim için pek inceleme fırsatım olmadı. Ben GM'i sırf Google desteği olduğu için düşünüyordum ama kronik problemli cihaz da almam. Her ne kadar firma yok dese de ilk serilerde problemler vardı ve GM'in geçmişine bakınca vazgeçtim ve uzun zamandır da takip etmiyorum.Peki nexus tarafında ne önerirsiniz ?